Αττική Οδός: Κλειστοί κόμβοι λόγω συντήρησης - Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από τις 22:00 σήμερα το βράδυ, Πέμπτη (30/5) ως και αύριο, Παρασκευή (31/5) στις 06:00 το πρωί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από τις 22:00 σήμερα το βράδυ, Πέμπτη (30/5) ως και αύριο, Παρασκευή (31/5) στις 06:00 το πρωί. 

Αναλυτικότερα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία έως τον Κόμβο Ανθούσας (Κόμβος 14) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή, θα εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου 12 προς τη Λ. Πεντέλης.

Κλειστή θα παραμείνει, επίσης,  η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν, εναλλακτικά, είτε στην έξοδο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), είτε στην έξοδο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10).


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται τετραήμερο ζέστης - Κάθε μέρα και πιο υψηλή η θερμοκρασία, στους 36 την Δευτέρα

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύθηκε η διαθήκη του – Ποιοι είναι οι δύο άνθρωποι που κληρονομούν την περιουσία των 10 εκατ. ευρώ

Ο «βιαστής με την κακή αναπνοή» συνελήφθη μετά από 16 χρόνια στην Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr