Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της μητέρας και του 14 μηνών παιδιού της

Το ρολόι δείχνει 13:15 όταν η γυναίκα, κρατώντας το καροτσάκι με το παιδί της, στέκεται στη διάβαση και επιχειρεί να περάσει προσεκτικά στην απέναντι μεριά του δρόμου

thessaloniki-vrefos-xr
Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της μητέρας με το 14 μηνών παιδί της που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Το ρολόι δείχνει 13.15 όταν η γυναίκα, κρατώντας το καροτσάκι με το παιδί της, στέκεται στη διάβαση στη Λεωφόρο Παπανικολάου και επιχειρεί να περάσει προσεκτικά στην απέναντι μεριά του δρόμου. Αφού κάνει μερικά βήματα, ξεκινά να διασχίζει τη διάβαση πιστεύοντας ότι ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, ο οποίος τους είχε δει από αρκετά μέτρα μακριά, θα σταματήσει και θα τους παραχωρήσει προτεραιότητα αφού βρίσκονται πάνω σε διάβαση.



Κλείσιμο
Στα επόμενα δευτερόλεπτα του βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιχείρησης, φαίνεται η στιγμή που το αυτοκίνητο χτυπάει τη γυναίκα και το καροτσάκι με το παιδί και τους ρίχνει στην άσφαλτο, με τη ζώνη ασφαλείας να προστατεύει το παιδί που δεν έφυγε από το καροτσάκι. Επικρατεί πανικός με τη γυναίκα να σηκώνεται αμέσως και να ελέγχει αν το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και με τον κόσμο που είδε την παράσυρση να τρέχει για να τους βοηθήσει και να καλεί στο ΕΚΑΒ.

Μητέρα και βρέφος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και για καλή τους τύχη δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος είχε το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του καθώς περίμενε τη γυναίκα να περάσει από τη διάβαση γνωρίζοντας ότι είναι επικίνδυνο το συγκεκριμένο σημείο, το βρέφος θα παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις από τους γιατρούς.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως μετά το ατύχημα ακινητοποίησε το όχημά του και έσπευσε για να βοηθήσει, ενώ ανέφερε ότι δε πρόλαβε να σταματήσει το όχημά του μόλις είδε τη γυναίκα με το καροτσάκι.


Ειδήσεις σήμερα:

Η απίθανη ιστορία ζωής της Βρετανίδας δρομέα με κυστική ίνωση που τερμάτισε σε 36 μαραθωνίους σε 36 ημέρες

Γλίτωσε τα ισόβια ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Πυροβόλησε τη μάνα του στο κεφάλι και οδήγησε 60 χιλιόμετρα με τη σορό της


Οι ακροδεξιοί ευρωβουλευτές θα είναι περισσότεροι από τους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ στο νέο ευρωκοινοβούλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης