Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, η συλλεκτική έκδοση «Η ζωή δίπλα στη θάλασσα»

Οι παραλίες, τα ακρογιάλια, η ακαταμάχητη αύρα των προορισμών που βρίσκονται πλάι στην κρυστάλλινη θάλασσα της χώρας μας. Μία σύνθεση εμπειριών με φόντο το απέραντο ελληνικό γαλάζιο.



Από την Αττική μέχρι την Πελοπόννησο, από την Κρήτη μέχρι τις Σποράδες, από το Βόρειο Αιγαίο μέχρι τις Κυκλάδες και το Ιόνιο, οι πιο συναρπαστικοί παραθαλάσσιοι προορισμοί της Ελλάδας κρύβουν δεκάδες μυστικά που ξεπερνούν τις βουτιές στα δροσερά νερά και είναι αρκετά για να προσφέρουν στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία ζωής.



Το travel.gr, το μεγάλο δίγλωσσο ελληνικό website που αποθεώνει την εμπειρία του ταξιδιού επιλέγει κορυφαίες εμπειρίες σε εκπληκτικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Ελλάδας, σε μία ειδική έκδοση για το Θέμα της Κυριακής που κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου.

Οι άνθρωποι και η καθημερινότητά τους, οι παραλίες, τα αξιοθέατα, τα μνημεία και τα χωριά, δημιουργούν ένα αφιέρωμα με όλα όσα κάνουν συναρπαστική τη ζωή δίπλα στη θάλασσα.



Αποτέλεσμα της μεγάλης περιπλάνησης της ομάδας του travel.gr, που έκανε τον γύρο της Πελοποννήσου, της Αττικής, της Μακεδονίας και των νησιών μας, σε όλο το εύρος της ακτογραμμής, είναι αυτό το ειδικό αφιέρωμα που παρουσιάζει τις εμπειρίες που αξίζει να ζήσει κανείς έστω μια φορά στη ζωή του.



Έχει κάτι για όλους: για εκείνους που αγαπούν τις ατελείωτες πεζοπορικές διαδρομές στην καρδιά της ακατέργαστης, παρθένας ελληνικής φύσης, για αυτούς που αγαπούν τον πολιτισμό και αποζητούν την επαφή με τα μουσεία και τους ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας σε κάθε ταξίδι τους ή θέλουν απλά να βυθιστούν στην απέραντη ομορφιά μίας παραλίας με χρυσή άμμο, λευκά βότσαλα και διάφανα, πεντακάθαρα νερά. Τέλος, για όσους θέλουν οι βουτιές τους να έχουν χροιά κοσμοπολίτικη ή αναζητούν την απόλυτη ηρεμία και την απομόνωση.

Όλες οι ομορφιές, όλες οι πλευρές και τα δεκάδες πρόσωπα της ζωής δίπλα στη θάλασσα της Ελλάδας συγκεντρώνονται σε ένα ειδικό αφιέρωμα που μας δίνει την έμπνευση και την επιθυμία να ταξιδέψουμε ακόμα περισσότερο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr