Ηλικιωμένη έδωσε 25.000 ευρώ σε απατεώνες στη Λευκάδα

Ηλικιωμένη έδωσε 25.000 ευρώ σε απατεώνες στη Λευκάδα

Δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα που της είπε ότι είναι γιατρός και ότι απαιτείτο ένα μεγάλο ποσό γιατί ένας συγγενής της έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα

ilikiomeni_sad
Μετά την λαχτάρα που πήρε πιστεύοντας ότι ένα στενό συγγενικό της πρόσωπο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, ήρθε και η "κεραμίδα" της απώλειας δεκάδων χιλιάδων ευρώ που πλήρωσε σε άγνωστους απατεώνες για μια ηλικιωμένη κάτοικο της Λευκάδας.

Η ανυποψίαστη γυναίκα είχε δεχθεί τηλεφώνημα από έναν άνδρα που της είπε ότι είναι γιατρός και ότι απαιτείτο ένα μεγάλο ποσό γιατί ο συγγενής της έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Χωρίς να φανταστεί ότι επρόκειτο για απάτη, συμφώνησε να πληρώσει 25.000 ευρώ και ο "μαϊμού" γιατρός της ζήτησε την διεύθυνσή της για να στείλει κάποιον να τα παραλάβει.

Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε έξω από την κατοικία της ένας άγνωστος στον οποίο παρέδωσε το μεγάλο ποσό και εξαφανίστηκε. Όταν η ηλικιωμένη επικοινώνησε με τον συγγενή της και κατάλαβε ότι την εξαπάτησαν, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν για να εντοπίσουν τον "εισπράκτορα" εξετάζοντας οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.



Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχος για 34 κατηγορίες στη δίκη της Στόρμι Ντάνιελς ο Τραμπ - Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις και αριστερές διαρροές πιέζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Η επόμενη ημέρα στον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό - Τα συμβόλαια που λήγουν, οι ρήτρες και οι αμετακίνητοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης