ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η «Roxy» ξετρύπωσε ένα κιλό κάνναβης, κοκαΐνη και λαθραίο καπνό

Η «Roxy» ξετρύπωσε ένα κιλό κάνναβης, κοκαΐνη και λαθραίο καπνό

Η δράση των διακινητών αποκαλύφθηκε από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών

roxy
Ναρκωτικά για κάθε γούστο διακινούσαν δυο νεαροί σε τουλάχιστον 19 χρήστες που έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά τα "μαύρα" έσοδα δεν τους έφταναν κι έτσι διέθεταν προς πώληση και λαθραίο καπνό. Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy» ξετρύπωσε το παράνομο εμπόρευμα κατά τις έρευνες που έκανε στα σπίτια τους.

Η δράση των διακινητών αποκαλύφθηκε από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οι οποίοι εντόπισαν τον έναν από αυτούς ηλικίας 30 χρόνων, τον συνέλαβαν και έκαναν έρευνα με το εκπαιδευμένο τετράποδο στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, η «Roxy» βρήκε δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 872,5 γραμμαρίων, άλλες δυο με κατεργασμένη κάνναβη τύπου "σοκολάτας" βάρους 92,9 γραμμαρίων, δυο "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων, δυο "φιξάκια" με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων που ήταν κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Στην κατοχή του 30χρονου κατασχέθηκαν έξι φυσίγγια κρότου, 1.065 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 21χρονου συνεργού του, όπου ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 162,6 γραμμαρίων και 60 λαθραίες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ ο 21χρονος που αναζητείται κατηγορείται και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχος για 34 κατηγορίες στη δίκη της Στόρμι Ντάνιελς ο Τραμπ - Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις και αριστερές διαρροές πιέζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Η επόμενη ημέρα στον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό - Τα συμβόλαια που λήγουν, οι ρήτρες και οι αμετακίνητοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης