Ζάκυνθος: Παρέλαβε δέμα με ηρωίνη και ζυγαριά

Στο εσωτερικό του δέματος βρέθηκαν ένας φάκελος που περιείχε ηρωίνη βάρους 32,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν

Υπό διακριτική επιτήρηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ένα δέμα με ύποπτο περιεχόμενο το οποίο εντόπισαν σε μια μεταφορική εταιρεία στη Ζάκυνθο αξιοποιώντας πληροφορίες και, όταν το παρέλαβε ένας 68χρονος Έλληνας το πρωί της Πέμπτης, τον ακινητοποίησαν και το άνοιξαν.

Στο εσωτερικό του δέματος βρέθηκαν ένας φάκελος που περιείχε ηρωίνη βάρους 32,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 170 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 68χρονου, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του αποστολέα του δέματος.

Έστειλαν δέμα με κάνναβη σε Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών
Ένα δέμα που περιείχε εννέα "φιξάκια" με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 11,5 γραμμαρίων έστειλε άγνωστος σε έναν 31χρονο αλλοδαπό που φιλοξενείται στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Κόρινθο, αλλά μόλις το παρέλαβε συνελήφθη από Συνοριακούς Φύλακες του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.. Ο αλλοδαπός προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ ερευνάται η ταυτότητα του αποστολέα των ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό άνδρα στα Λιόσια - «Τον έδερνε ο γιος του», λένε οι γείτονες


Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της


Αθήνα, 1929: Η συμμορία «Ροκαμβόλ», οι Έλληνες Μπόνι και Κλάιντ, ήταν αδέρφια και εραστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr