Του άδειασε τον λογαριασμό με πρόσχημα την επιστροφή χρημάτων
Η απάτη είχε γίνει πριν από ένα μήνα και εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μύρινας
Μάνος Τσαγκαράκης
Όλες τις οικονομίες του έχασε ένας άνδρας που κατοικεί στη Λήμνο, όταν πείστηκε ότι ο άγνωστος που επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και μέσω γραπτών μηνυμάτων ήταν πράγματι υπάλληλος εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που θα του εξασφάλιζε επιστροφή χρημάτων.
Με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε τα χρήματα, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κατάφερε να τον πείσει να του δώσει τα απόρρητα στοιχεία πρόσβασης στον ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό του, αλλά μετέφερε από αυτόν σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 2.192 ευρώ. Η απάτη είχε γίνει πριν από ένα μήνα και εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μύρινας.
Όπως προέκυψε, η επικοινωνία με τον θύμα είχε γίνει από τηλεφωνικές συνδέσεις που ανήκουν σε έναν 58χρονο Έλληνα και έναν 32χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο κάτοχος του λογαριασμού που μεταφέρθηκαν τα χρήματα.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.