Ο «Κym» βρήκε τέσσερα κιλά ηρωίνης σε ταξιδιώτη στη Μυτιλήνη

Το εκπαιδευμένο τετράποδο έκανε σαν... τρελό, όταν ο δράστης βγήκε με το όχημά του από το πλοίο που έφτασε από τον Πειραιά και την Χίο και οι λιμενικοί που το συνόδευαν τον ακινητοποίησαν αμέσως

Κανένα περιθώριο δεν άφησε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Κym» σε έναν 65χρονο που αποβιβάστηκε το πρωί του Σαββάτου από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυτιλήνης, καθώς "μυρίστηκε αμέσως τα τέσσερα κιλά ηρωίνης που μετέφερε σε ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητό του και την βαλίτσα του.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο έκανε σαν... τρελό, όταν ο δράστης βγήκε με το όχημά του από το πλοίο που έφτασε από τον Πειραιά και την Χίο και οι λιμενικοί που το συνόδευαν τον ακινητοποίησαν αμέσως. Ο «Κym» μύρισε πρώτα την τσάντα που είχε μαζί του ο οδηγός, μέσα στην οποία βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και τεσσάρων γραμμαρίων.

Όμως, ο σκύλος ανιχνευτής αντέδρασε θετικά και όταν έφτασε στο πορτ μπαγκάζ κι έτσι διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό τοίχωμα της πόρτας του υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, μέσα στις οποίες υπήρχαν άλλες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους δυο κιλών και 848,51 γραμμαρίων.

Το όχημα κατασχέθηκε, όπως και 830 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του 65χρονου, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο να διέθετε στο νησί συνεργούς που θα διακινούσαν την ηρωίνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Στρόρμι Ντάνιελς θέλει να δει τον Τραμπ πίσω από τα κάγκελα - «Αισθάνομαι δικαιωμένη»

«Ο Μπάιντεν είναι η μόνη μας ελπίδα» - Χιλιάδες διαδηλωτές στο Ισραήλ απαίτησαν συμφωνία για τους ομήρους

Στο Λονδίνο ο Ροντινέι για να στηρίξει τον φίλο του, Βινίσιους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr