Ναύπλιο: Ανήλικοι άρπαξαν κοσμήματα από κατάστημα

Ναύπλιο: Ανήλικοι άρπαξαν κοσμήματα από κατάστημα

Τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο κατάστημα και οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

peripoliko_2
Επιδρομή σε ένα κατάστημα στο Ναύπλιο έκαναν τρεις ανήλικοι Έλληνες για να κλέψουν τα κοσμήματα που είχαν δει στην βιτρίνα και τους «γυάλισαν», το απόγευμα της Παρασκευής. Αφού άρπαξαν όσα μπόρεσαν, τράπηκαν σε φυγή αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο κατάστημα και οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία. Μαζί τους, παραπέμφθηκαν και οι γονείς τους ηλικίας 33, 32 και 60 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ανήλικος ξάφρισε κινητό
Σε ένα κατάστημα στην πόλη της Άρτας τρύπωσε χωρίς να γίνει αντιληπτός ένας ανήλικος, ο οποίος «βούτηξε» το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη και το έβαλε στα πόδια. Η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και περιλαμβάνει τη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες στιγμές του μικρού Νικόλα στην Κρήτη - «Είχε ελαφρύ παλμό, αλλά αναπνοή δεν υπήρχε» λέει αυτόπτης μάρτυρας


«Ηλεκτροπληξία» από τα τιμολόγια ρεύματος: Εκτινάσσονται οι χρεώσεις έως και 70% τον Ιούνιο


Μουρίνιο: «Μπέλινγκχαμ έλα στην Φενέρμπαχτσε!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης