Ελεονώρα Μελέτη: Στο Woof festival η υποψήφια ευρωβουλευτής - Δείτε φωτογραφίες

Ελεονώρα Μελέτη: Στο Woof festival η υποψήφια ευρωβουλευτής - Δείτε φωτογραφίες

Έχοντας στα χέρια της το βιβλίο της, ευδιάθετη και χαλαρή, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και περιηγήθηκε στους πάγκους του φεστιβάλ  συνδιοργανωτής του οποίου είναι το μεγαλύτερο σάιτ για κατοικίδια, Topetmou.gr

meleti
Η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελεονώρα Μελέτη άφησε για λίγο την περιοδεία που κάνει για το βιβλίο της στην επαρχία και ταξίδεψε σήμερα Κυριακή πίσω στην Αθήνα για να παρευρεθεί στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για τα κατοικίδια στο Πεδίο του Άρεως, στο Woof Festival.

Έχοντας στα χέρια της το βιβλίο της, ευδιάθετη και χαλαρή, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και περιηγήθηκε στους πάγκους του φεστιβάλ που συνδιοργανωτής του φεστιβάλ είναι το μεγαλύτερο σάιτ για κατοικίδια, Topetmou.gr.

meleti-gkagkaki
meleti_2


Κλείσιμο
Η γνωστή παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να μιλήσει με φιλοζωικές οργανώσεις, με κτηνιάτρους και εθελοντές και μάλιστα προέτρεψε το παρευρισκόμενο κοινό να υιοθετήσει ένα από τα πολλά αδέσποτα που υπήρχαν στον χώρο. Τόνισε τη σημασία του να υιοθετούμε αδέσποτα ζωάκια από καταφύγια και ιδιαιτέρως τα μεγαλύτερα σε ηλικία, σε μέγεθος και με ιδιαιτερότητες ώστε να τα κάνουμε μέλη της οικογένειας μας.

melet
meleti-woof


Άλλωστε, η αγάπη που έχει η Ελεονώρα Μελέτη για τα ζώα είναι μεγάλη και μάχεται για την προστασία των δικαιωμάτων τους εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια συμμετείχε στη διαδήλωση των φιλοζωικών οργανώσεων στο Σύνταγμα. Μάλιστα, η ίδια έχει υιοθετήσει τόσο σκυλιά όσο και γάτες από τότε που ήταν παιδί, και μάλιστα έχει παρουσιάσει στο κοινό πολλούς από τους κατοικίδιους φίλους της, όπως ο Κούτσερ, ένα αδεσποτάκι με τρία πόδια και ο τυφλός γάτος της.

Ειδήσεις σήμερα:

Λιόσια: Δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας ο γιος του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος - Αύριο η δίκη του

Στη Μαγνησία αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μετά τα δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

«Το παίρνουν πάνω τους» Σπανούλης και Αντετοκούνμπο για την πρόκριση στο Παρίσι - Συναντήθηκαν για την επιστροφή του Γιάννη στην Εθνική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης