Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονης και 15χρονης που δεν επέστρεψαν σε δομή στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση μιας 13χρονης και μιας 15χρονης οι οποίες δεν επέστρεψαν στην δομή της Νέας Σμύρνης στην οποία διαμένουν, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού πρόκειται για την Ελευθερία Σ.,13 ετών και την Ντιμιτρίνκα-Ελένοβα Ντ., 15 ετών που διέμεναν στην Παιδόπολη στη Νέα Σμύρνη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Κυριακή για την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτς και λευκή κοντομάνικη μπλούζα.

Η Ντιμιτρίνκα-Ελένοβα Ντ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,67 και είναι αδλυνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα και μαύρη κοντομάνικη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κύθηρα, 1909: Το φονικό αμόκ ενός τσαγκάρη που άφησε πίσω του 15 νεκρούς

Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες για την πυροπροστασία μέχρι τις 21 Ιουνίου

Στο Εφετείο για δύο απόπειρες βιασμού ο Πέτρος Φιλιππίδης - Στο πλευρό του η σύζυγός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr