Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης

Φέρεται να είναι παιδικός φίλος της κόρης της και βρέθηκαν αποτυπώματά του στο σημείο του εγκλήματος

arthrou-peripoliko1
Παιδικός φίλος της κόρης του θύματος, γνωστός της οικογένειας, μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι και ήξερε καλά τα κατατόπια. Αυτός είναι ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Ο άνδρας είχε προσαχθεί νωρίτερα από τις Αρχές και τελικά «έσπασε» και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο protothema.gr πως ο δράστης είχε θέματα με τον τζόγο και γνώριζε πως στο σπίτι της γυναίκας υπήρχαν χρήματα. Έτσι αποφάσισε να εισβάλει σε αυτό και όταν η άτυχη 63χρονη αντιλήφθηκε ποιος είναι σήκωσε το μαχαίρι και της πήρε τη ζωή μαχαιρώνοντάς την πέντε φορές.  Μάλιστα, βρέθηκαν αποτυπώματά του στο σημείο του εγκλήματος. 

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Gov.gr wallet: Στο κινητό τα ακίνητα, τα ασφαλιστικά δεδομένα, ακόμη και τα κατοικίδια

Καιρός - Κολυδάς: Έρχονται 38άρια από την Τρίτη - Ενίσχυση των βοριάδων την Παρασκευή

Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη: Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης