Η μυθική εμπειρία Tomorrowland 2024 σε περιμένει

Η μυθική εμπειρία Tomorrowland 2024 σε περιμένει

Ετοιμάσου να βρεθείς στο απόλυτο καλοκαιρινό φεστιβάλ παρέα με τον κολλητό σου και να ζήσεις μια εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα.

globat1

Sponsored Content

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο είναι το Tomorrowland που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Boom του Βελγίου. Όσοι έχουν βρεθεί εκεί μιλούν για μια απίστευτη εμπειρία ζωής, με ξεσηκωτική ατμόσφαιρα και έντονο vibe. Φέτος, στο φεστιβάλ-ορόσημο της ηλεκτρονικής μουσικής, Tomorrowland 2024, συμμετέχει για πρώτη χρονιά το glo Greece και υπόσχεται ένα τριήμερο που θα μας ταξιδέψει στα πιο μυθικά μουσικά stages και θα κάνει glo up στην εμπειρία μας και σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τα ταξίδια και τη μουσική.

230722-231443-TML23-FILL9019-_Fille_Roelants_-_HR

Μαζί με το glo θα ταξιδέψουν αγαπημένοι καλεσμένοι, φίλοι της μουσικής και travel lovers, οι οποίοι θα ζήσουν την εμπειρία Tomorrowland και θα μας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τον παλμό του απόλυτου καλοκαιρινού φεστιβάλ, μέσα από τα κανάλια τους στα social media.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμη συναρπαστικό νέο, και αυτό είναι ότι μπορεί ένας festival-lover από εμάς να ταξιδέψει μέχρι το Βέλγιο, και να ζήσει την 3ήμερη αυθεντική αίσθηση Tomorrowland παρέα με τον κολλητό του μέσα στο Dreamville! Μια μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε το απόλυτο glo up στην εμπειρία μας.

230323-014400-TLW23-8P4A4888-JD

Μια εμπειρία που περιλαμβάνει τα πάντα
Δηλαδή, αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βέλγιο με επιστροφή, διαμονή μέσα σε Cabana στο Dreamville, - για να απογειωθεί ακόμη περισσότερο το συνολικό βίωμα -, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το φεστιβάλ και φυσικά πρόσβαση στο Tomorrowland Festival!

Για εκείνον που θα ζήσει την υπέροχη αυτή εμπειρία σημαίνει ότι από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου θα βιώσει ημέρες γεμάτες μουσική από τους καλύτερους Djs του κόσμου, συναρπαστικά stages και μυθικά performances κάτω από τον ατμοσφαιρικό και γεμάτο πυροτεχνήματα ουρανό του Boom.

Κυρίως όμως, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το φεστιβάλ ως «άνθρωπος του αύριο» που αναζητά νέες ιδέες και εμπειρίες, δεν αρκείται στα τετριμμένα και φροντίζει πάντα να ανακαλύψει μια ακόμη καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

20230730_230242_TML23_RUDGRCOM_RUDV9067

Ετοιμάζουμε βαλίτσες και φύγαμε για Βoom!
Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που αγαπούν την urban culture, τις νέες μουσικές τάσεις και τη δημιουργικότητα. Στους festival lovers, σε όσους έχουν θετική διάθεση και αισιοδοξία και βλέπουν πάντα το ποτήρι "μισογεμάτο", επιθυμώντας να κάνουν την πραγματικότητά τους ακόμα καλύτερη. Σε εκείνους που εκφράζονται με εξωστρέφεια, που θέλουν να γνωρίσουν νέους τόπους και ανθρώπους, που έχουν στόχους και φιλοδοξίες, που αγαπούν όχι μόνο τον προορισμό, αλλά και το ίδιο το ταξίδι.

Όσοι νιώσουν ότι είναι οι άνθρωποι του αύριο, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στο glo, να δείξουν πόσο καλά ξέρουν το Tomorrowland απαντώντας σε ένα σύντομο quiz, να συμπληρώσουν τη φόρμα με τα στοιχεία τους και να ακολουθήσουν το glo στο Instagram για να συντονιστούν για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και φυσικά να το πουν στον κολλητό τους.

Πάρε μέρος κι εσύ και ετοιμάσου να ζήσεις αυθεντικά την πιο μαγική μουσική εμπειρία του φετινού καλοκαιριού!

230720-231705-TML23-2A1A6025-JD

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης