Χαλκίδα: «Η κακιά η ώρα είναι όταν καίμε το φαγητό, όχι όταν σκοτώνουμε γυναίκες» έγραφε στο Facebook ο φονιάς της 63χρονης

Χαλκίδα: «Η κακιά η ώρα είναι όταν καίμε το φαγητό, όχι όταν σκοτώνουμε γυναίκες» έγραφε στο Facebook ο φονιάς της 63χρονης

Ο 39χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι διέπραξε το έγκλημα - Ισχυρίστηκε ότι είχε χρέη από τον τζόγο

drastis-chalkida-m
Τρία χρόνια πριν από τη σύλληψή του για τη δολοφονία της 63χρονης από τη Χαλκίδα, ο καθ’ομολογίαν δράστης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα έλεγε ότι η δολοφονία μοιας γυναίκας δεν είναι απλώς μια «κακιά στιγμή».

Όπως έγραφε στις 18 Ιουλίου 2021: «“Η κακιά ή ώρα” είναι όταν καίμε το φαγητό, όχι όταν σκοτώνουμε γυναίκες ρε μαλ__».

xalkida-eswterikh


Κλείσιμο
Τη Δευτέρα ο 39χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ο άνδρας φέρεται να είχε πάθος με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να έχει χρέη. Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο protothema.gr ότι ήταν φίλος της κόρης του θύματος και γνώριζε ότι στο σπίτι υπήρχαν χρήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι επειδή η γυναίκα ήταν κατάκοιτη, θεώρησε ότι θα ήταν ξαπλωμένη, όταν θα έμπαινε στο σπίτι. Μόλις άνοιξε την πόρτα την είδε. Πανικοβλήθηκε, την πέταξε από τη σκάλα και επειδή αυτή φώναζε «βοήθεια», πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» είπε στους αστυνομικούς. 

«Είμαι απεγνωσμένος απελπισμένος κ ήθελα να παίξω. Μια ημέρα πριν είχα συναντηθεί με την κόρη του θύματος και μου είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε. θεωρούσα ότι θα ήταν κατάτοικη», είπε ο δράστης.  

Τραγική ειρωνεία: Όταν έγινε γνωστό το έγκλημα, η κόρη του θύματος κάλεσε τον σύντροφό της και τον δράστη, χωρίς να γνωρίζοντας βεβαίως ότι ο δολοφόνος ήταν μπροστά της. Μάλιστα, ήταν στο σπίτι όταν έφτασε η αστυνομία. 

Μετά το έγκλημα, πήρε περίπου 7.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της και πήγε να παίξει σε ηλεκτρονικό τζόγο. Οι αρχές βρήκαν αποτυπώματά του στο σημείο του εγκλήματος.

xalkida_1

Την εντόπισε μία οικογενειακή της φίλη

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.


xalkida2
xalkida7



Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: Ζητούσαμε χρόνια βοήθεια, δεν ασχολήθηκε κανείς, λέει η μάνα της 29χρονης που ζει σε ξύλινο κλουβί

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του - Στις 12 Ιουνίου η δίκη

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης