Φυλακίστηκε φυγόποινος με καταδίκη για ναρκωτικά

Εκκρεμούσε καταδίκη για σεξουαλικό αδίκημα στον Βόλο

Σε έναν οικισμό της Καβάλας εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς του σταθμού Κρηνίδων ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών και η υπόθεση είχε τελεσιδικήσει.

Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει την συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και έξι μηνών που του είχε επιβάλει το δικαστήριο.

Εκκρεμούσε καταδίκη για σεξουαλικό αδίκημα

Στη σύλληψη ενός Έλληνα που είχε καταδικαστεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι του έκαναν έλεγχο στον Βόλο και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος. Όπως αποκαλύφθηκε από τα στοιχεία του, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Στην Τρίπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 24χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, με την οποία είχε καταδικαστεί για απάτη. Ο νεαρός φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελακη: Είναι όλο παραμύθι, αυτός είναι μέσα και μισό εκατομμύριο!

«Πρεσάρισμα» στον Κασσελάκη από την κυβέρνηση για το excel με την περιουσία του και την παραδοχή παρανομίας

54χρονος χτύπησε την 33χρονη κόρη του με ματσέτα στη Βραζιλία επειδή δεν ήθελε να του δώσει €165 για επισκευές σε αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr