Τσάκωσαν ανήλικους με κλεμμένη μοτοσικλέτα στην Κόρινθο

Τσάκωσαν ανήλικους με κλεμμένη μοτοσικλέτα στην Κόρινθο

Βρήκαν τον δράστη δυο κλοπών στο Μελιγαλά Μεσσηνίας

astynomia_silipsi_xr
Με μια μοτοσικλέτα, την οποία αποδείχθηκε ότι είχαν κλέψει στις 18 Μαΐου, κυκλοφορούσαν στην Κόρινθο δυο ανήλικοι 17 και 16 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έκαναν έλεγχο στον μεγαλύτερο και διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Οι δυο ανήλικοι, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κ.Ο.Κ., οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου μαζί με τους γονείς τους, έναν 45χρονο και μια 59χρονη, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους.

Βρήκαν τον δράστη δυο κλοπών

Χρήματα και καπνικά προϊόντα ξάφρισε ένας 43χρονος Έλληνας από ένα σούπερ μάρκετ στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Οιχαλίας. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στο κατάστημα, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι στις 25 Μαΐου είχε κάνει κλοπή και σε άλλη μια επιχείρηση της περιοχής. Σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελακη: Είναι όλο παραμύθι, αυτός είναι μέσα και μισό εκατομμύριο!

«Πρεσάρισμα» στον Κασσελάκη από την κυβέρνηση για το excel με την περιουσία του και την παραδοχή παρανομίας

54χρονος χτύπησε την 33χρονη κόρη του με ματσέτα στη Βραζιλία επειδή δεν ήθελε να του δώσει €165 για επισκευές σε αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης