Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Έβαλε φωτιά με τη χρύση ναυτικής φωτοβολίδας και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε φθορές σε κάδους απορριμμάτων έξω από κατάστημα εστίασης

karypidis-grafeio-xr
Στην εξιχνίαση της υπόθεσης εμπρησμού στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Επιπλέον, διώκεται για κατοχή μικροποσότητας χασίς που βρέθηκε στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του και για το συγκεκριμένο αδίκημα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είναι οργανωμένος οπαδός του Άρη ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές και φαίνεται πως βγήκε σχετικά πρόσφατα από τη φυλακή.

Ο ίδιος φαίνεται να αρνείται τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Thestival.gr Φωτιά σε γραφεία στο «Βικελίδης»


Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 22χρονος και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Εμπρησμός», «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας», «Εξύβριση», «Απειλή», «Περί Φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων» και «Περί Ναρκωτικών», ενώ συνελήφθη, δυνάμει σχετικού εντάλματος, βραδινές ώρες χθες από ανωτέρω αστυνομικούς.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 25-05-2024, ο συλληφθείς με τη χρήση πυροτεχνικών κατασκευών τύπου ναυτικός πυρσός έθεσε φωτιά σε γραφεία ποδοσφαιρικής ομάδας με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε φθορές σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-εντός γηπέδου), ενώ απείλησε λεκτικά τους υπαλλήλους του προαναφερόμενου καταστήματος.

Δείτε φωτογραφίες από το dikografies.blogspot

aris_grafeia
aris_grafeia2
aris_grafeia3
aris_grafeia4
aris_grafeia5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης