Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο που λήστευαν ψιλικατζίδικα στην περιοχή του Ευόσμου

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο που λήστευαν ψιλικατζίδικα στην περιοχή του Ευόσμου

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

astynomia
Συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δύο άντρες, ηλικίας 42 και 51 ετών, για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα ψιλικών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (03-06-2024), οι συλληφθέντες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου και με απειλή αντικειμένου (λοστού) απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους παραδώσει χρηματικό ποσό, πλην όμως ο τελευταίος αντέδρασε και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας τους εντόπισαν στην περιοχή του Κορδελιού, κρυμμένους πίσω από σταθμευμένο όχημα, εποπτεύοντας ένα άλλο κατάστημα ψιλικών και τους συνέλαβαν.

Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, ο 51χρονος είχε κρυμμένο στην μπλούζα του ένα κατσαβίδι που απέρριψε στο έδαφος, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε το αντικείμενο, με το οποίο απείλησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στον Εύοσμο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας ΚορδελιούΕυόσμου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τρεις κατευθύνσεις η έρευνα για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία

Ξεκινά διήμερο ζέστης και αφρικανικής σκόνης - Πότε υποχωρεί η θερμοκρασία

Σάλος στην Ιταλία για τον γαμπρό που έκανε μπάτσελορ ντυμένος Χριστός - Του έβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ για βλασφημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης