Πατήσια: 40 συλλήψεις για ναρκωτικά και έγγραφα παραμονής σε ειδική αστυνομική επιχείρηση

Πατήσια: 40 συλλήψεις για ναρκωτικά και έγγραφα παραμονής σε ειδική αστυνομική επιχείρηση

Ελέχθησαν 715 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 189 αλλοδαποί για τον έλεγχο της παραμονής τους στη χώρα - Επιπλέον βεβαιώθηκαν 33 τροχονομικές παραβάσεις

patisia_epixeirisi2
Ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των ανωτέρω υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

patisia_epixeirisi


Κλείσιμο
Η επιχείρηση αναπτύχθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και επικεντρώθηκε σε ελέγχους αλλοδαπών, όσον αφορά την κατοχή εγγράφων νομιμοποιητικών για την παραμονή τους στη χώρα και στον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών ουσιών.

Ελέχθησαν 715 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 189 αλλοδαποί για τον έλεγχο της παραμονής τους στη χώρα, ενώ δύο αλλοδαποί και ημεδαπός, οδηγήθηκαν στα Τμήματα Ασφαλείας Πατησίων και Αγίου Παντελεήμονα και συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

patisia_epixeirisi2


Συνελήφθησαν επιπλέον 38 αλλοδαποί, προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, ενώ οι υπόλοιποι χαρτογραφήθηκαν και αφέθηκαν.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 33 τροχονομικές παραβάσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης