Ξάνθη: Δύο 16χρονες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κοριτσιών έξω από σχολείο

Ξάνθη: Δύο 16χρονες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κοριτσιών έξω από σχολείο

Μια 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, της χορηγήθηκαν πρώτες βοήθειες και αποχώρησε

peripoliko
Άλλο ένα επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων κοριτσιών που εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις τη Δευτέρα (4/6), πρώτα μέσα στον χώρο ενός σχολικού συγκροτήματος και στη συνέχεια έξω από αυτό, προκάλεσε αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε όλη την κοινωνία της Ξάνθης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν δύο 16χρονα κορίτσια, δέχθηκαν επίθεση στο προαύλιο του μειονοτικού σχολείου της πόλης από τρεις 17χρονες και μία άγνωστη συνεργό τους, οι οποίες χτύπησαν τη μία από αυτές στα χέρια και το κεφάλι, αλλά η παρέμβαση ενός εκπαιδευτικού έβαλε τέλος στο επεισόδιο.

Όμως, οι δράστιδες έστησαν ενέδρα στις δύο 16χρονες έξω από το σχολείο και τους επιτέθηκαν ξανά όταν βγήκαν, χτυπώντας τις με κλωτσιές και γροθιές. Η μια από τις μαθήτριες διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τις τρεις 17χρονες και αναζητούν την άγνωστη που συμμετείχε στην επίθεση.

Τα τρία κορίτσια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης μαζί με τους γονείς τους που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, τους ασκήθηκε δίωξη και αφέθηκαν ελεύθερες.

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελακη: Είναι όλο παραμύθι, αυτός είναι μέσα και μισό εκατομμύριο!

«Πρεσάρισμα» στον Κασσελάκη από την κυβέρνηση για το excel με την περιουσία του και την παραδοχή παρανομίας

54χρονος χτύπησε την 33χρονη κόρη του με ματσέτα στη Βραζιλία επειδή δεν ήθελε να του δώσει €165 για επισκευές σε αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης