Στα όνειρα δεν πρέπει να μπαίνει τελεία
SPITI_SARDIS__0-00-00-00__copy

Στα όνειρα δεν πρέπει να μπαίνει τελεία

Αν η ασφάλιση σπιτιού βρίσκεται μέσα στην ατζέντα σας ως μελλοντική προοπτική, η αφοπλιστική καμπάνια της Anytime θα σας κάνει να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να το επισπεύσετε.

Sponsored Content


Το σπίτι, κάθε σπίτι, αποτελεί το πιο οικείο μέρος για τον καθένα και οφείλει να είναι πάντοτε ένα ασφαλές καταφύγιο, σημείο αναφοράς για ολόκληρη την οικογένεια και εφαλτήριο ανάπτυξης των ανθρώπων. Η βάση για όλα τα υπόλοιπα. Λανθασμένα, αυτή η βάση θεωρείται ως δεδομένη, καθώς όπως πολλές φορές έχουμε δει στο παρελθόν, ένα αιφνίδιο φυσικό φαινόμενο, ένα ατύχημα ή μια απροσεξία μπορούν να το βάλουν σε μεγάλο κίνδυνο.

Αυτά παίρνει ως αφετηρίες το νέο τηλεοπτικό σποτ της Anytime για την ασφάλιση κατοικίας. Με κεντρικό μήνυμα «Στα όνειρα δεν πρέπει να μπαίνει τελεία», η νέα διαφημιστική καμπάνια εστιάζει στον άνθρωπο, τις αξίες, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες του, που δημιουργούνται μέσα στο πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο. Με τον τρόπο αυτό τονίζει ότι το σπίτι μας είναι ο χώρος που μας προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια, το μέρος που δημιουργούμε αναμνήσεις, γι’ αυτό αξίζει να το προστατεύσουμε (και) από φυσικές καταστροφές. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ζωής μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε τελεία στα όνειρά μας. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει μέσα από την καμπάνια, και φτάνει εύκολα στους αποδέκτες με τη γλαφυρότητα και την αλήθεια του.

Ο χρόνος που επιλέχθηκε για να δημιουργηθεί το νέο σποτ δεν είναι τυχαίος. Το θέμα της πυροπροστασίας και του καθαρισμού των οικοπέδων κυριαρχεί παντού στα media αυτήν την περίοδο, ενόψει του καλοκαιριού και των πυρκαγιών που συνήθως φέρνει μαζί του. Ευτυχώς, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι το θέμα αυτό συζητείται ευρέως πια και μάλιστα όχι με τη λογική των προστίμων, αλλά της ουσιαστικής προετοιμασίας και οχύρωσης από τις πυρκαγιές σε ένα -κατά τα φαινόμενα- δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται. Ο καθαρισμός των οικοπέδων και τα μέτρα πυροπροστασίας για τα ακίνητα που βρίσκονται κοντά ή μέσα σε δασικές εκτάσεις, είναι απαραίτητος και διόλου τυχαία, στο νέο σποτ της Anytime, η φωτιά ξεκινάει από ένα δέντρο που βρίσκεται έξω από το σπίτι. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο στόχος της καμπάνιας, δηλαδή να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό για τους κινδύνους, ώστε αυτοί να ενεργοποιηθούν και να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες. Και μπορεί επί της οθόνης όλα να επιστρέφουν στον φυσιολογικό τους ρυθμό και η πυρκαγιά να μη σβήνει τα όνειρα του ζευγαριού, στην πραγματικότητα όμως η αλήθεια είναι ότι χωρίς ασφάλιση κατοικίας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Anytime το γνωρίζει αυτό και κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες των πελατών της, προσφέρει έκπτωση 10% με κάθε νέα ασφάλιση κατοικίας.

Διότι στην Anytime πιστεύουν ότι ένα ακραίο φυσικό φαινόμενο δεν πρέπει να σταματάει τα όνειρα που κάνουν οι άνθρωποι για το σπίτι τους. Και ακόμη και εάν ένα τέτοιο φαινόμενο (όπως η πυρκαγιά στο σποτ) βάλει τελεία, στην Anytime θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στην κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται, η τελεία να είναι «άνω» -μια μικρή παύση- και έτσι να συνεχίσετε να ζείτε όμορφα, κάνοντας όνειρα που θα βλέπετε να εκπληρώνονται. Στην Anytime μπορείς να προστατεύσεις το σπίτι σου είτε είσαι ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής με τις καλύψεις, τη συχνότητα πληρωμής και τα όρια ασφάλισης που εσύ θα επιλέξεις (για το κτήριο ή και το περιεχόμενο). Επιπλέον, πέρα από την ασφάλιση, η Anytime σου προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε χρήσιμες υπηρεσίες και προνόμια που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και σου παρέχουν ακόμη περισσότερη οικονομία. Και όλα αυτά με απολύτως value for money ασφάλιστρα, 24ωρη υποστήριξη με την εγγύηση της Interamerican και γρήγορη αποζημίωση με ξεκάθαρους και διαφανείς όρους.

Η εν λόγω καμπάνια, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, απηχεί την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Anytime, αλλά και την εμπειρία της στον ασφαλιστικό τομέα.

Παρακολουθήστε το ηχηρό μήνυμα από την Anytime

Anytime | TV Home Campaign 2024 | Στα όνειρα δεν πρέπει να μπαίνει τελεία

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης