Αλλάζουμε τις παλιές συσκευές και λέμε αντίο στη σπατάλη ενέργειας

Με τον Κωτσόβολο και τη Life Kots φιλοσοφία βρίσκουμε λύση σε κάθε μας ανάγκη και εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα.


Sponsrod content

Πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματιστικό είναι από τις πρώτες συσκευές που αγοράζουμε όταν φτιάχνουμε το νοικοκυριό μας, γιατί δύσκολα φανταζόμαστε τη ζωή μας χωρίς αυτές. Και αφού τις αγοράζουμε, συνηθίζουμε να τις κρατάμε μέχρι να… πνεύσουν τα λοίσθια και να μην παίρνουν πια άλλη επισκευή. Δυστυχώς όμως, αυτός δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να εξοικονομήσουμε χρήματα, γιατί οι παλιές συσκευές είναι πολύ ενεργοβόρες, και άρα μόνο οικονομία δεν κάνουμε. Και όλο μας πιάνει η τσιγκουνιά μας και βάζουμε το πλυντήριο να δουλέψει μέσα στη νύχτα για οικονομία, γκρινιάζουμε κάθε φορά που το παιδί μας κρατά ανοιχτή λίγο παραπάνω την πόρτα του ψυγείου, και ξενυχτάμε πάνω από κατσαρόλες και ταψιά - πάλι λόγω νυχτερινού, σκάμε από τη ζέστη το καλοκαίρι ή χτυπούν τα δόντια μας από το κρύο κάθε χειμώνα γιατί δεν ανάβουμε το κλιματιστικό. Άδικος κόπος γιατί η... τσιγκουνιά μας είναι προς τη λάθος κατεύθυνση.
Και τι πρέπει να γίνει τελικά, είναι το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει, όμως η απάντηση είναι πιο απλή από ότι φανταζόμαστε. Πολύ απλά λοιπόν, αντί να αγχωνόμαστε πόση ώρα θα κάψουμε τον φούρνο για να έχουμε ένα ωραιότατο κοτοπουλάκι με πατάτες, αλλάζουμε τη συσκευή μας με μια καινούργια υψηλής ενεργειακής κλάσης, που εξοικονομεί ενέργεια, άρα είναι φιλική προς το περιβάλλον και την τσέπη μας. Αν το κάνουμε αυτό για κάθε παλιά συσκευή που έχουμε, δηλαδή το ψυγείο, το κλιματιστικό το πλυντήριο κ.α. τότε βάζουμε τέρμα στην αγωνία για το πόσα θα πληρώνουμε κάθε μήνα, αφού η εξοικονόμηση θα είναι ουσιαστική.


Σε περίπτωση βέβαια που δυσκολευόμαστε να οργανώσουμε ένα σχέδιο δράσης ενάντια στην… αναρχία των ενεργοβόρων συσκευών τότε χρειαζόμαστε έναν life coach, ή καλύτερα έναν Life Kots, με τον Κωτσόβολο να αναλαμβάνει τον ρόλο του ειδικού, δίνοντας λύση σε κάθε μας ανάγκη. Μια ή και περισσότερες «συνεδρίες» στην Life Kots μπορούν να μας δώσουν λύση σε αυτά που μας απασχολούν. Ποιο πλυντήριο συνδυάζει άψογο αποτέλεσμα και οικονομία; Ποιο κλιματιστικό φτιάχνει στον χώρο μας το ιδανικό μικροκλίμα, χωρίς να ξοδευτούμε; Ποιο είναι το ψυγείο που δεν τρέμουμε να ανοιγοκλείνουμε όσες φορές θέλουμε; Όλα αυτά τα ερωτήματα βρίσκουν εύκολα απάντηση με μια Life Kots εμπειρία και, όπως συμβαίνει με τους life coaches, μπορούμε να πάμε μόνοι ή με τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε το σπίτι και να… πει ο κάθε ένας τον πόνο του. Οι άνθρωποι του Κωτσόβολου μας ακούν προσεκτικά και δίνουν λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα μας.


Και ακριβώς επειδή σαν το Life Kots δεν έχει, ο Κωτσόβολος έχει δημιουργήσει το δικό του πρόγραμμα «Αναβαθμίζω - Εξοικονομώ» που ενθαρρύνει την ενεργειακή αναβάθμιση των συσκευών μας και μας επιβραβεύει για την ανακύκλωση των παλιών, συμβάλλοντας στην μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων, και στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Έτσι, έχουμε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και οφέλη για την αγορά κλιματιστικών και ψυγείων υψηλής ενεργειακής κλάσης με πολλαπλά οφέλη. Απολαμβάνουμε μοναδικές προσφορές κάθε εβδομάδα σε συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης, προνομιακό πλάνο δόσεων, με δώρο το 50% των τόκων, δωροεπιταγές ανακύκλωσης και δώρο την αξία της εγκατάστασης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή την ιστοσελίδα kotsovolos.gr για να μάθουμε πώς μπορούμε να επιλέξουμε συσκευές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Και κάτι ακόμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε: Η συντήρηση των οικιακών συσκευών είναι απαραίτητη για να έχουμε στα σίγουρα μειωμένη κατανάλωση, καθαρό περιβάλλον και μέγιστη απόδοση. Ο Κωτσόβολος, προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλον τον κύκλο ζωής της συσκευής με σκοπό να λειτουργεί σωστά και να αντέχει στον χρόνο, παρέχοντας λύσεις σε τεχνικά ζητήματα, αλλά και προληπτική συντήρηση. Έτσι, είναι σίγουρο ότι θα προλάβουμε έξοδα από πιθανά προβλήματα που αν τα παραμελήσουμε θα χρειαστεί να πληρώσουμε περισσότερα για την επισκευή τους. Με λίγα λόγια αντιμετωπίζουμε τις συσκευές μας όπως και τις σχέσεις μας, οι οποίες λειτουργούν καλά μόνο, όταν τις φροντίζουμε και τις συντηρούμε σωστά. Το λέει άλλωστε και η Life Kots του Κωτσόβολου!

«Μάθετε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα «Αναβαθμίζω – Εξοικονομώ», και κάντε τη σωστή αλλαγή τώρα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr