Ντουλάπα έγινε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης

O 47χρονος συλληφθείς καλλιεργούσε με την υδροπονική μέθοδο 42 δενδρύλλια κάνναβης 

Μια υφασμάτινη ντουλάπα έκρυβε τα μυστικά ενός 47χρονου Έλληνα, ο οποίος την είχε μετατρέψει σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο με πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης, όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα στο σπίτι του στο Τυμπάκι του Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς την Δευτέρα, έγινε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκε η ντουλάπα μέσα στην οποία είχε στήσει εργαστήριο με λαμπτήρες LED, ανεμιστήρα, σωλήνα εξαερισμού, ρυθμιστή θερμοκρασίας, τροφοδοτικά, μετασχηματιστές και αναλογικό χρονοδιακόπτη, που εξασφάλιζαν τις απαραίτητες συνθήκες για την καλλιέργεια.

Σε αυτό, καλλιεργούσε με την υδροπονική μέθοδο 42 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 75 εκατοστών σε πλήρη ανάπτυξη, αλλά και 31 φυτώρια κάνναβης, ενώ στο σπίτι και τον περιβάλλοντα χώρο οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 131 γραμμάρια αποξηραμένων κλώνων κάνναβης, 50 ml χασισέλαιο, τέσσερα δοχεία με σπόρους κάνναβης και τέσσερις τρίφτες.

Ο 47χρονος ένοικος του σπιτιού συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.


Ειδήσεις σήμερα:

Όταν μια απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου γνώρισε το ίντερνετ: Τα social media, το πορνό και ο... διχασμός

Μετά τη ζέστη, έρχονται μελτέμια το Σαββατοκύριακο και ακολουθεί νέος γύρος υψηλών θερμοκρασιών

Μποζ για Γλυπτά του Παρθενώνα: Αντέδρασα γιατί οι Βρετανοί είπαν ότι τα πήραν νόμιμα, δεν υπάρχει φιρμάνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr