Διόνυσος: Τι είπε ο εργοδότης του 40χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του

Ο εργοδότης ήταν εκείνος που εντόπισε νεκρό τον 40χρονο Πακιστανό μέσα στο σπίτι του - Εξαφανισμένος παραμένει ο συγκάτοικος - «Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του» είπε

Τον συγκάτοικο του 40χρονου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του, στον Διόνυσο αναζητούν οι Αρχές. Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος που βρήκε το άψυχο σώμα του Πακιστανού πάνω στο κρεβάτι του, ο εργοδότης του, μίλησε για τις σοκαριστικές αυτές στιγμές και έδωσε λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του.

«Ο 40χρονος δούλευε εδώ και 10 χρόνια και κατά διαστήματα. Ήταν νοικοκύρης, δεν ήταν ένας απλός μετανάστης», είπε αρχικά ο εργοδότης του θύματος και συνέχισε, περιγράφοντας πώς τον εντόπισε νεκρό το βράδυ της Τετάρτης: «Τον ήθελα για μια δουλειά, να σηκώσουμε κάτι σίδερα. Είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, τον φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα. Τράβηξα την πόρτα, την άνοιξα, μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του. Τού φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είχε μαχαιριά στο στήθος. Κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Πήρε και μένα το ασθενοφόρο γιατί ανέβασα πίεση».



«Δεν έχει προβλήματα, δεν είχε τσακωθεί με κανέναν. Δεν είχε διαφορές, στις πληρωμές του ήταν όπως έπρεπε. Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Είχε τρία παιδιά, ήταν χαρούμενος άνθρωπος. Έβγαλε και δίπλωμα αυτοκινήτου προχθές το απόγευμα» σημείωσε, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποιό ζούσε ο Πακιστανός, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση με τον συγκάτοικό του, είπε: «Δεν τους έβλεπα πολύ αγαπημένους με τον συγκάτοικο, αλλά δεν έβλεπα και άγριες διαθέσεις. Εκείνος δούλευε ντελίβερι σε κάποια μαγαζιά».

«Ο αδελφός του πατέρα του είναι εδώ και έχει αναλάβει τι θα γίνει με τη σορό. Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του», συμπλήρωσε για τον άτυχο 40χρονο.


Ειδήσεις σήμερα:

«Σου παίρνουν και σάλιο;»: Ο δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα ψάρευε την κόρη της

Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή - Νέο κύμα ζέστης με χαρακτηριστικά καύσωνα από Τρίτη

Πανελλαδικές 2024: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr