Θεσσαλονίκη: «Θα συνεχίσουμε κανονικά τη λειτουργία μας», λέει το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται η Πάολα

Η απόφαση για τη σφράγιση του χώρου, η οποία - σύμφωνα με τον δήμο Θεσσαλονίκης - αναμένεται να γίνει την Τρίτη 11 Ιουνίου

Κανονικά θα συνεχίσει το πρόγραμμα των παραστάσεων του ο Πολυχώρος Μύλος, όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα και νωρίτερα έγινε γνωστό ότι «σφραγίζεται» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης λόγω ηχορύπανσης.

Με μια λιτή ανακοίνωση, την οποία δημοσιεύει το protothema.gr, η δικηγόρος που εκπροσωπεί την επιχείρηση, Σωτηρία Πανουσάκη, αναφέρει ότι «ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημενος ως χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά».

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό νωρίτερα από πηγές της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ελήφθη η απόφαση για «λουκέτο» στον συγκεκριμένο χώρο, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση και μετά από σχετικές παραβάσεις που βεβαιώθηκα για τον ίδιο λόγο.

Την απόφαση για τη σφράγιση του χώρου, η οποία - σύμφωνα με τον δήμο Θεσσαλονίκης - αναμένεται να γίνει την Τρίτη 11 Ιουνίου, έλαβε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελής Καζαντζίδης, «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση».

Η πρεμιέρα της Πάολας στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης είχε γίνει στις 24 Μαΐου και οι εμφανίσεις της γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

ΕΟΔΥ: Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr