Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο 22χρονος που κατηγορήθηκε για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο 22χρονος που κατηγορήθηκε για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Ο 22χρονος φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός του Άρη, ενώ κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές με τη δράση του, έχοντας μάλιστα πρόσφατα αποφυλακιστεί

aris_grafeia
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με νικητή τον Παναθηναϊκό.

Στον νεαρό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη λίγα 24ωρα μετά το περιστατικό, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 7.000 ευρώ.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, όπως επίσης και για κατοχή ποσότητας κάνναβης, η οποία βρέθηκε πάνω του κατά τη διάρκεια της σύλληψης. Για την τελευταία κατηγορία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι οργανωμένος οπαδός του Άρη, ενώ κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές με τη δράση του, έχοντας μάλιστα πρόσφατα αποφυλακιστεί.

Κλείσιμο
Κατά την απολογία του στον ανακριτή φαίνεται πως αρνήθηκε ότι ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στα γραφεία του Άρη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης. Παράλληλα, φέρεται να είπε ότι εργάζεται περιστασιακά στην ασφάλεια του Άρη.


Ειδήσεις σήμερα:

Ένα μονοπάτι 1 χλμ. έπρεπε να διασχίσει ο παρουσιαστής του BBC στη Σύμη - Με ενισχύσεις από Ρόδο οι έρευνες

Σάλος με το «μυστικό» διάσημου καταρράκτη της Κίνας που αποκάλυψε πεζοπόρος - Τροφοδοτείται από... σωλήνα

Η «αληθινή Μάρθα» από το Μικρό Ταρανδάκι μηνύει το Netflix για δυσφήμηση και ζητά 170 εκατ. δολάρια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης