Πέλλα: Έψαχνε για χαμένους θησαυρούς προκαλώντας εκρήξεις

Πέλλα: Έψαχνε για χαμένους θησαυρούς προκαλώντας εκρήξεις

Ο δράστης  είχε στήσει στο σπίτι του ένα παράνομο εργαστήριο για την αναγόμωση φυσιγγίων για τα παράνομα κυνηγετικά όπλα του

Pella
Με εκρηκτικά φαίνεται ότι έκανε λαθρανασκαφές ένας 49χρονος άνδρας που αναζητούσε κρυμμένους θησαυρούς σε απροσδιόριστες περιοχές της Μακεδονίας, ενώ παράλληλα είχε στήσει στο σπίτι του ένα παράνομο εργαστήριο για την αναγόμωση φυσιγγίων για τα παράνομα κυνηγετικά όπλα του.

Το... κακέκτυπο του Ιντιάνα Τζόουνς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε χωριό της ανατολικής Αλμωπίας και κατέσχεσαν 11 πλαστικά μπουκάλια και δυο γυάλινα βάζα που περιείχαν πυρίτιδα συνολικού βάρους πέντε κιλών και 542 γραμμαρίων που χρησιμοποιούσε για να ξεθάβει αρχαιότητες που εντόπιζε με δυο ανιχνευτές μετάλλων, αδιαφορώντας αν οι εκρήξεις θα τις κατέστρεφαν.

Στην κατοικία του 49χρονου δράστη, βρέθηκαν το μηχάνημα αναγόμωσης και έξι πλαστικοί συγκεντρωτήρες, επτά φυσίγγια τυφεκίου διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, 100 μεταλλικά καψύλλια και δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής και τέσσερις διόπτρες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Ειδήσεις σήμερα:

Το πανεπιστήμιο του Howard ανακαλεί το πτυχίο του Diddy μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Κατεδαφίζεται η γέφυρα στον Ισθμό - Σε ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου και «μπλόκο» στα φορτηγά - Δείτε βίντεο


Αθλήτρια του βάδην πανηγύριζε το χάλκινο μετάλλιο και η αντίπαλος της το πήρε από το... στόμα - Δείτε πώς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης