Ιωάννινα: Στα 80 του έκανε ανήθικες προτάσεις σε 15χρονη μαθήτρια

Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον ηλικιωμένο σάτυρο, του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία 

Οι πολλές δεκαετίες που βάρυναν στην πλάτη του δεν εμπόδισαν έναν ηλικιωμένο με «ορέξεις» να κάνει ανήθικες προτάσεις σε ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας μόλις 15 χρόνων, το οποίο συνάντησε τυχαία στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα!

Η 15χρονη μαθήτρια, η οποία βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο που νοσηλεύεται, σοκαρίστηκε όταν άκουσε όσα της έλεγε ο 80χρονος ο οποίος την πλησίασε χωρίς να την γνωρίζει και ειδοποίησε από το κινητό της την Αστυνομία.

Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον ηλικιωμένο σάτυρο, του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Το πανεπιστήμιο του Howard ανακαλεί το πτυχίο του Diddy μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Κατεδαφίζεται η γέφυρα στον Ισθμό - Σε ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου και «μπλόκο» στα φορτηγά - Δείτε βίντεο


Αθλήτρια του βάδην πανηγύριζε το χάλκινο μετάλλιο και η αντίπαλος της το πήρε από το... στόμα - Δείτε πώς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr