Πέλλα: Μοτοσικλετιστής πέταξε «φιξάκια» με κοκαΐνη και ηρωίνη

Πέλλα: Μοτοσικλετιστής πέταξε «φιξάκια» με κοκαΐνη και ηρωίνη

 Ο οδηγός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία

peripoliko
Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς ο αναβάτης μιας μοτοσικλέτας στον οποίο έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα χωριό στην Κρύα Βρύση Πέλλας, το βράδυ της Πέμπτης.

Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη και διαπιστώθηκε ότι είχε πετάξει στο έδαφος τρία «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους δυο γραμμαρίων και μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,4 γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας. Ο οδηγός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα του.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 35,3 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά έκρυβε στο σπίτι του ένας 38χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, το βράδυ της Πέμπτης. Στην κατοχή του 38χρονου κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που άσκησε σε βάρος δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 20χρονος Έλληνας, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 69,4 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο νεαρός προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια και, στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Το πανεπιστήμιο του Howard ανακαλεί το πτυχίο του Diddy μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Κατεδαφίζεται η γέφυρα στον Ισθμό - Σε ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου και «μπλόκο» στα φορτηγά - Δείτε βίντεο


Αθλήτρια του βάδην πανηγύριζε το χάλκινο μετάλλιο και η αντίπαλος της το πήρε από το... στόμα - Δείτε πώς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης