Μυτιλήνη: Πωλούσε την κάνναβη που καλλιεργούσε σε δυο σπίτια

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών που καλλιεργούσε ο ίδιος, εντοπίστηκε σε μια δημοτική οδό στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 53χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,9 γραμμαρίου.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, στην αυλή του οποίου βρέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 ως 0,70 μέτρου και ποσότητες φυτικών αποσπασμάτων και ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 128,8 γραμμαρίων, ενώ άλλα τρία χασισόδεντρα ύψους 0,15 ως 0,90 μέτρου τα όποια καλλιεργούσε ο δράστης βρέθηκαν στην αυλή ενός διπλανού εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Ο 53χρονος, ο οποίος διέθετε προς πώληση την παραγωγή από τα χασισόδεντρα, συνελήφθη, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Το πανεπιστήμιο του Howard ανακαλεί το πτυχίο του Diddy μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στην πρώην του

Κατεδαφίζεται η γέφυρα στον Ισθμό - Σε ένα ρεύμα η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου και «μπλόκο» στα φορτηγά - Δείτε βίντεο


Αθλήτρια του βάδην πανηγύριζε το χάλκινο μετάλλιο και η αντίπαλος της το πήρε από το... στόμα - Δείτε πώς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr