Μυτιλήνη: Φυγόποινος έκανε βόλτες με κλεμμένο μηχανάκι

Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και, μετά την απολογία του στον ανακριτή, θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα

Βρήκε ένα μοτοποδήλατο που ήταν σταθμευμένο σε μια δημοτική οδό στη Μυτιλήνη και το έκλεψε για να κάνει τις βόλτες του ένας 27χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου της Καβάλας για άλλη απόπειρα κλοπής.

Έτσι, όταν ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας που βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο δίκυκλο, ο 27χρονος συνελήφθη παρ' όλο που είχε περάσει το αυτόφωρο επειδή ήταν φυγόποινος. Ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και, μετά την απολογία του στον ανακριτή, θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Τον αναζητούσε η Αυστρία για «ξέπλυμα»
Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Αυστρίας με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 38χρονου Αλβανού που συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο διωκόμενος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, ο οποίος δρομολογεί την έκδοσή του στην Αυστρία όπου αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννα Τούνη: Φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά


Γιατί βρέθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο οι μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν


Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο προς Ισθμό, δόθηκαν 3 λωρίδες προς Κόρινθο - Εστάλη 112: Ξεκινήστε αργότερα για να αποφύγετε την ταλαιπωρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr