Κατερίνη: Το GPS κλεμμένου κινητού αποκάλυψη τον δράστη δυο διαρρήξεων

Κατερίνη: Το GPS κλεμμένου κινητού αποκάλυψη τον δράστη δυο διαρρήξεων

Ο δράστης είχε αρπάξει από ένα παντοπωλείο και ένα σούπερ μάρκετ συνολικά 1.900 ευρώ και διάφορα προϊόντα αξίας 200 ευρώ αλλά, εκτός από το κλεμμένο κινητό

gps_phone
Χρήματα και τρόφιμα είχε αρπάξει από δύο καταστήματα στην Κατερίνη ένας 41χρονος Αλβανός που τα είχε διαρρήξει στο διάστημα από το περασμένο Σάββατο ως την Δευτέρα, αλλά τον πρόδωσε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει μαζί με αυτά και βρέθηκε πάνω του, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσω του GPS.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης είχε αρπάξει από ένα παντοπωλείο και ένα σούπερ μάρκετ συνολικά 1.900 ευρώ και διάφορα προϊόντα αξίας 200 ευρώ αλλά, εκτός από το κλεμμένο κινητό, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν μόνο 525 ευρώ. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, αλλά ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες.

Βρήκαν τον δράστη κλοπής από Ι.Χ.
Μετρητά ύψους 500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ζευγάρι ακουστικά είχαν κάνει φτερά μέσα από ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή των Ιωαννίνων, το βράδυ της 13ης Μαΐου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη, ενός 41χρονου Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννα Τούνη: Φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά


Γιατί βρέθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο οι μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν


Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο προς Ισθμό, δόθηκαν 3 λωρίδες προς Κόρινθο - Εστάλη 112: Ξεκινήστε αργότερα για να αποφύγετε την ταλαιπωρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης