Καλαμάτα: Νεαροί διακινούσαν ποσότητες κάνναβης

Καλαμάτα: Νεαροί διακινούσαν ποσότητες κάνναβης

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικοραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Kalamata
Κατά τη διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών που εκτελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν ένας 19χρονος Έλληνας και ένας 22χρονος αλλοδαπός που διακινούσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σπίτι του 19χρονου, που δρούσε τουλάχιστον τους τελευταίους δύο μήνες, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 263 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα στιλέτο σε μορφή πέννας με λάμα μήκους έξι εκατοστών και δυο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε αυτό του 22χρονου βρέθηκαν 51 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα στιλέτο με λάμα μήκους έξι εκατοστών.

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και διατάχθηκε η κράτησή τους και η παραπομπή τους στον ανακριτή.

Έκρυψαν σε κάδο τα ναρκωτικά
Πέταξαν στο έδαφος μια συσκευασία με ναρκωτικά δυο Έλληνες όταν είδαν να τους πλησιάζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας για να τους κάνουν έλεγχο στην Ορεστιάδα, το βράδυ της Πέμπτης, αλλά εκείνοι την βρήκαν όπως και μια ακόμη που είχαν κρύψει σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Κλείσιμο
Οι δυο συσκευασίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, όμως κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στην κατοικία του ενός, βρέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους 128,5 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,7 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Μαζί με τα ευρήματα, κατασχέθηκαν και 725 ευρώ που προέρχονταν από προηγούμενες πωλήσεις και οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννα Τούνη: Φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά


Γιατί βρέθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο οι μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν


Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο προς Ισθμό, δόθηκαν 3 λωρίδες προς Κόρινθο - Εστάλη 112: Ξεκινήστε αργότερα για να αποφύγετε την ταλαιπωρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης