Την κινητοποίηση των στελεχών του λιμενικού προκάλεσε η πτώση αυτοκινήτου στην θαλάσσια περιοχή της Πύλης Ε7 στο λιμάνι του Πειραιά.
Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 53χρονος οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε με το όχημά του στο λιμάνι.
Με τη βοήθεια στελεχών του Λιμενικού και του πληρώματος του Flying Cat 4 ο άνδρας βγήκε από το ΙΧ και είναι καλά στην υγεία του. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.