Σύμη: Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία της απεσταλμένης του protothema.gr, Λίνας Κεκέση, για το πώς βρήκαν τη σορό του Βρετανού

Σύμη: Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία της απεσταλμένης του protothema.gr, Λίνας Κεκέση, για το πώς βρήκαν τη σορό του Βρετανού

Η ανταπόκριση της δημοσιογράφου από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος Μάικλ Μόσλεϊ

sumh-arthrou-04_2
Τη συγκλονιστική στιγμή του εντοπισμού της σορού του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη περιέγραψε στην κάμερα η απεσταλμένη του protothema.gr στο νησί, Λίνα Κεκέση.



Μιλώντας από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός, πίσω από φράχτη σε βραχώδη περιοχή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, είπε: «Δυστυχώς, σήμερα το πρωί, ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη θέση όλοι οι δημοσιογράφοι που κάναμε έρευνα γι' αυτό το ρεπορτάζ. Ξεκινήσαμε μαζί με τον δήμαρχο, προκειμένου να μας δείξει τα δύσκολα μονοπάτια, τα δύσκολα σημεία που πιθανότατα περπάτησε ο άτυχος άντρας. Θέλαμε να τα φωτογραφίσουμε και κάνοντας την έρευνα, εντοπίσαμε τη σορό. Δυστυχώς, ο άτυχος δημοσιογράφος εντοπίστηκε σε αυτό εδώ το σημείο, στο βουνό, κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας».

Δείτε βίντεο από τις έρευνες στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

Δείτε βίντεο από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, όπως φαινόταν από τις βάρκες των δημοσιογράφων

Σύμη


Στις βάρκες βρίσκονταν η δημοσιογράφος του protothema.gr, Λίνα Κεκέση, καθώς και απεσταλμένοι από το Star, το Mega και την ΕΡΤ, όπως επίσης και συνάδελφοί τους από ξένα μέσα ενημέρωσης και από το BBC. Σύμφωνα με περιγραφές, η σορός του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή δεν ήταν ορατή με γυμνό μάτι, αλλά την «έπιασαν» οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων, που κατέγραφαν τα πλάνα και χρειάστηκε να «ζουμάρουν» στο σημείο.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμενικό, για να σφραγίσει τον χώρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες - Πού και πώς ψηφίζουμε

Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης