Σύμη: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να ρίξω μια ματιά» λέει ο υπεύθυνος του beach bar που έσπευσε στη σορό του Μόσλεϊ

Σύμη: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να ρίξω μια ματιά» λέει ο υπεύθυνος του beach bar που έσπευσε στη σορό του Μόσλεϊ

Κάθε μέρα περνούσαν ελικόπτερα, είπε για το σημείο που εντοπίστηκε η σορός

arthrou-mosley
«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να ρίξω μία ματιά. Πήγα και μύριζε πολύ, γυάλιζε και το ρολόι του και όταν πλησίασα τον είδα. Κάθε μέρα περνούσαν ελικόπτερα» δήλωσε ο άνθρωπος που έσπευσε πρώτος στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, νωρίτερα σήμερα το πρωί.



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1vbwjuyshz5)


Όπως είπε, μιλώντας στο Mega, ο υπεύθυνος του μπιτς μπαρ που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός, Ηλίας Τσαβαρής, «πίσω από τον φράχτη, έχει ένα μικρό στενάκι. Με πήρε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να πάω να τσεκάρω προς τα εκεί. Χθες όλη μέρα πετούσε ελικόπτερο στο σημείο. Πέρα από τη μυρωδιά, είδα το ρολόι και πλησίασα. Αν πήγε από αυτό το σημείο, κακώς πήγε, είναι δύσκολο κομμάτι εκεί. Ή μπήκε από την παραλία, γιατί δεν τον έχει πιάσει η κάμερα από το μαγαζί. Είναι περίπου 4-5 χλμ. από το σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία» υπογράμμισε ειδικότερα.

Κλείσιμο
Νωρίτερα το πρωί, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.



Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες - Πού και πώς ψηφίζουμε

Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης