ΟΑΚΑ: Βίντεο από το «ευχαριστώ» των Coldplay στα ελληνικά - Όλα όσα ζήσαμε στην ιστορική συναυλία

ΟΑΚΑ: Βίντεο από το «ευχαριστώ» των Coldplay στα ελληνικά - Όλα όσα ζήσαμε στην ιστορική συναυλία

Σε άπταιστα ελληνικά, ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν ευχαρίστησε το κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά από τη σκηνή ότι είναι ευγνώμονες που βρίσκονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά

Screenshot_2024-06-09_at_10_33_47_AM
Σεισμό προκάλεσαν οι Coldplay στο ΟΑΚΑ, σε μια συναυλία δίχως προηγούμενο, μπροστά σε 60.000 ενθουσιώδεις θεατές που δεν έπαψαν στιγμή να τραγουδούν και να χορεύουν τις επιτυχίες του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος

Σε άπταιστα ελληνικά, ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν ευχαρίστησε το ελληνικό κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά από τη σκηνή ότι είναι ευγνώμονες που βρίσκονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.


Κλείσιμο
Αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ δεν ήταν απλά μια συναυλία, ήταν ένα τσουνάμι θετικής ενέργειας που διαπέρασε τις ασφυκτικά γεμάτες εξέδρες και έφτασε έως εκεί που ευχήθηκε ο κάθε ένας από τους 60.000 τυχερούς θεατές, όπως τους ζήτησε να κάνουν ο Κρις Μάρτιν. Ήταν μια συναυλία – μήνυμα για την σωτηρία της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος πασπαλισμένη από την χρυσόσκονη, τα κομφετί, τα πυροτεχνήματα μα και τόσο λαμπερή όσο τα δεκάδες χιλιάδες ανακυκλώσιμα led βραχιολάκια περασμένα σε ισάριθμα χέρια.

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψουν αυτό που ζήσαμε, άλλωστε χιλιάδες βίντεο που κυκλοφορούν στα σόσιαλ μίντια μαρτυρούν όλα όσα συνέβησαν μέσα σε 1 ώρα και 45 λεπτά, όσο δηλαδή διήρκεσε η συναυλία.

Όμως τα κινητά τηλέφωνα κατέβηκαν μόνο μια φορά, όταν ο Κρις Μάρτιν ζήτησε από το κοινό να τραγουδήσει και να χορέψει υπό τους ρυθμούς του Paradise χωρίς να έχουν το …άγχος μήπως χάσουν τη στιγμή, αντίθετα τους παρότρυνε να τη ζήσουν όπως παλιά, τότε που αυτά τα «ρημάδια» δεν υπήρχαν στις ζωές μας.


coldplay933
coldplay
goldplayin1


Πήρε και την ελληνική σημαία στα χέρια του, την τύλιξε γύρω από το λαιμό του, μετά έστειλε μήνυμα ειρήνης σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, μας ζήτησε να αγαπάμε τον πλησίον μας, να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης.

Ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση που με δικές τις ενέργειες παραχωρήθηκε το ΟΑΚΑ στο συγκρότημα ώστε να διεξαχθεί με ασφάλεια η συναυλία (ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης είχε σύντομη συνάντηση με τον Κρις Μάρτιν στο Vip Lounge πριν ξεκινήσει η συναυλία) και υποσχέθηκε ότι σε πέντε χρόνια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε χθες και το οποίο συνεχίζεται σήμερα το βράδυ αφού άλλοι 60.000 τυχεροί θα καταφέρουν να ζήσουν τις ίδιες ανεπανάληπτες στιγμές.

Όσο για την οργάνωση, ήταν άψογη. Οι πόρτες άνοιξαν στις πέντε το απόγευμα, εκείνοι που ήθελαν να είναι μπροστά, έτρεξαν να πιάσουν στασίδι ενώ όσοι είχαν κλείσει στις κερκίδες μπήκαν με ηρεμία και βρήκαν εύκολα τις θέσεις τους.

Ο διπλός έλεγχος στα εισιτήρια απέτρεψε την είσοδο χωρίς πληρωμή, υπήρχαν αρκετές καντίνες με φαγητό και ποτά περιμετρικά, οι εθελοντές και το προσωπικό της συναυλίας φόρεσαν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο για να εξυπηρετήσουν το κόσμο. Μέσα στο ΟΑΚΑ υπήρχαν φαν τους συγκροτήματος ακόμη και από την Ινδία, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Κρις ευχαριστώντας ιδιαίτερα εκείνους που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη του πλανήτη για να δουν τους Coldplay στην Αθήνα.

Η συνέχεια σήμερα το βράδυ...

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες - Πού και πώς ψηφίζουμε

Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης