Μεθυσμένος άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και ασέλγησε στην ένοικο

Ο δράστης φαίνεται ότι βγήκε από άλλο διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, όπου γινόταν γιορτή

Στιγμές τρόμου έζησε μέσα στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου μια 33χρονη γυναίκα η οποία έβλεπε τηλεόραση μαζί με το ανήλικο παιδί της, όταν ξαφνικά μπήκε από την ανοιχτή πόρτα ένας εμφανώς μεθυσμένος άνδρας ο οποίος άρχισε με θράσος να ασελγεί σε βάρος της!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:30' τη νύχτα του Σαββάτου και ο δράστης φαίνεται ότι βγήκε από άλλο διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, όπου γινόταν γιορτή. Η κοπέλα είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα για να κάνει ρεύμα και ο εισβολέας, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, μπήκε μέσα, την πλησίασε και άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της και να την φιλάει!

Τρομοκρατημένη η 33χρονη, έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα στο σπίτι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον 41χρονο Έλληνα. Ο «θερμόαιμος» άνδρας προσήχθη στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διατάραξη οικιακής ειρήνης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι προηγούνται στη μάχη του σταυρού για μια από τις 21 ελληνικές θέσεις στο ευρωκοινοβούλιο

Καθαρή νίκη αλλά χαμηλά και με μήνυμα για ΝΔ, κάτω από τον πήχη ο ΣΥΡΙΖΑ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ και αποχή - τέρας

Πολιτικό σοκ στην Κύπρο με το 20% που εξασφάλισε ο Youtuber Φειδίας Παναγιώτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr