Διόνυσος: «Tον σκότωσα λόγω της καταπίεσης» - Τι υποστήριξε ο δολοφόνος του Πακιστανού

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης υποστήριξε πως το θύμα δεν τον άφηνε να καπνίζει μέσα στο σπίτι και του ζητούσε να κάνει όλες τις δουλειές

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Πακιστανού στον Διόνυσο προχώρησαν οι Αρχές, συλλαμβάνοντας έναν 26χρονο με τον οποίο συγκατοικούσε.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (8/6) από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης την ώρα που ετοιμαζόταν να διαφύγει στη Βουλγαρία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως, ενώπιον των αστυνομικών, ο άνδρας παραδέχθηκε την πράξη του και ανέφερε πως έφθασε στο έγκλημα λόγω της καταπίεσης που υφίστατο από το θύμα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης υποστήριξε πως το θύμα δεν τον άφηνε να καπνίζει μέσα στο σπίτι, του ζητούσε να κάνει όλες τις δουλειές και του όριζε ακόμα και τη θέση στην οποία όφειλε να αφήνει τα παπούτσια του. Έτσι, όπως είπε, δεν άντεξε άλλο την καταπίεση και κατά τη διάρκεια ενός καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι και τον σκότωσε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης εργαζόταν ως διανομέας και, όπως προέκυψε από την παρατήρηση του οπτικού υλικού, διαπιστώθηκε η παρουσία του στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Η μοιραία διαδρομή του Μόσλεϊ στον θάνατο έχει καταγραφεί σε βίντεο - Προσπαθούσε 20 λεπτά να κατέβει την πλαγιά

Politico για Λατινοπούλου: Η Ελλάδα στέλνει στην Ευρωβουλή τη μιμήτρια της Μελόνι

Αλεξανδρούπολη: Ο πρώην σύντροφος της έσπασε έναν κουβά στο κεφάλι και μετά της έριξε χλωρίνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr