Τραγωδία στην Ηλεία - Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης: Τώρα έμαθα ότι κάτι έχει βρεθεί, δεν ξέρω αν είναι ζωντανή

Τραγωδία στην Ηλεία - Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης: Τώρα έμαθα ότι κάτι έχει βρεθεί, δεν ξέρω αν είναι ζωντανή

Το κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο σε ένα χωράφι, στην περιοχή Καταράχι, ενώ ο 37χρονος θείος της ομολόγησε πως τη σκότωσε - Η μητέρα της μικρής δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη

police-thumb-large
Aδιανόητη τραγωδία εξελίσσεται στην Ηλεία όπου εντοπίστηκε νεκρή με τραύματα από μαχαίρι η 11χρονη Βασιλική τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες το πρωί στο χωριό Μυρτιά.

Το κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε ένα χωράφι, στην περιοχή Καταράχι, ενώ ο 37χρονος θείος της ομολόγησε πως αυτός σκότωσε το παιδί.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 11χρονης, η οποία είχε δηλώσει την εξαφάνιση από χθες, δεν έχει ακόμα ενημερωθεί από τους Αστυνομικούς για την τραγική εξέλιξη και σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στο σημείο του εγκλήματος προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό.

Η ίδια μιλά στο protothema.gr για τις στιγμές αγωνίας που περνά περιμένοντας να λάβει μια επίσημη απάντηση για το τι έχει συμβεί στο παιδί της ενώ αναφέρεται και στον τελευταίο άνθρωπο που είδε ζωντανή την Βασιλική.

Κλείσιμο
«Είμαι στην Αστυνομία, με έχουν φωνάξει, αλλά δεν μας έχουν δώσει στοιχεία. Τώρα έμαθα ότι κάτι έχει βρεθεί, δεν ξέρω αν είναι ζωντανή. Βλέπω πολλούς Αστυνομικούς αλλά δεν μου λένε κάτι. Ο τελευταίος που την είδε είναι ο θείος της. Την είδε χθες την ώρα που εξαφανίστηκε. Στις 09.30 έξω από το φούρνο. Εκεί που την έντοπισαν οι κάμερες και φαινόταν ότι πάει προς το σπίτι αλλά δεν γύρισε ποτέ», τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της 11χρονης.

Το χρονικό της τραγωδίας 

Το κοριτσάκι ανακοινώθηκε νωρίτερα το απόγευμα ότι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι. Εφερε τραύματα στο λαιμό που όπως ομολόγησε ο δράστης τα προκάλεσε χτυπώντας το παιδί με ένα κατσαβίδι.

Η εξαφάνιση της 11χρονης είχε δηλωθεί από τη μητέρα της και είχε εκδοθεί amber alert. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του 37χρονου θείου της και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά. Ετσι, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση, ο άνδρας προσήχθη και ανακρινόμενος ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του και έχει συλληφθεί. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό. Το 2017 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Εως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε: Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Διόνυσος: «Tον σκότωσα λόγω της καταπίεσης» - Τι υποστήριξε ο δολοφόνος του Πακιστανού

Ευρωεκλογές 2024: «Μα τι κάνει ο Μακρόν;» - Πώς είδε ο διεθνής Τύπος τις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε ο Γάλλος πρόεδρος

Ειδικός φρουρός συμμετείχε σε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα και Κόρινθο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης