Βρήκαμε την ανδρική συλλογή ρούχων που εκφράζει την απόλυτη ελευθερία

Βρήκαμε την ανδρική συλλογή ρούχων που εκφράζει την απόλυτη ελευθερία

Η Les Deux συνδυάζει τα νοσταλγικά 70s με τις σύγχρονες αναφορές, σε μια συλλογή που έχει ήδη αγαπηθεί από πολλούς

lesdeuxPTH1

Sponsored Content

Όλα ξεκίνησαν από ένα T-Shirt στην Κοπεγχάγη του 2011, όταν ένας φοιτητής νομικής από τα προάστια της πόλης συνάντησε σε κάποιο μπαρ έναν δημιουργικό νεαρό με καταγωγή από γαλλικό Κογκό. Καθώς άρχισαν να μιλάνε οι δυο τους, ο ένας παρατήρησε το μπλουζάκι του άλλου: ήταν ένα απλό λευκό T-Shirt με στρατιωτικά μπαλώματα ραμμένα στο χέρι.

Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι με δύο τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις συνδύασαν την preppy με την urban αισθητική και είχαν την ιδέα να φτιάξουν μια μάρκα ανδρικών ενδυμάτων με βάση αυτό το μπλουζάκι. Εμπνευσμένοι από τις δικές τους αντιθέσεις, θα άλλαζαν το ντύσιμο των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Έτσι γεννήθηκε το brand Les Deux.

LD_Spring_24_SoMe_High_Res_008_copy2

Πλέον έχουν συμβεί πολλά από εκείνη την πρώτη συνάντηση. Τώρα πια συζητάμε για ένα διεθνές brand που στηρίζεται πάντα στο σκεπτικό πως όταν συναντώνται διαφορετικοί άνθρωποι, όλα είναι δυνατά και οι συλλογές τους περιλαμβάνουν όλα τα βασικά κομμάτια ανδρικής ένδυσης αλλά και πολλά αξεσουάρ.

LD_Spring_24_SoMe_High_Res-36_copy2

Δίνοντας πάντα σημασία στο μοναδικό στυλ του καθένα ξεχωριστά και διατηρώντας πάντα μια διαχρονική κομψότητα το δανέζικο brand καταφέρνει να φέρει το νοσταλγικό streetwear στο σήμερα. Έχοντας ως έμπνευση τις κοινότητες και την ελευθερία σκέψης, η Les Deux είναι η πιο σύγχρονη ανδρική αποτύπωση του “30something fashion”.

LD_Spring_24_SoMe_High_Res-43_copy2

Για την σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2024, η Les Deux ισορροπεί το δίπολο του classic urbanism και επικεντρώνεται στο re-imagined workwear. Ρετρό γραμμές με street style αναφορές βάφονται σε dusty desert αποχρώσεις και μας ταξιδεύουν στο δικό τους Route 66. Στον θρυλικό δρόμο που έχει συνδεθεί με την περιπέτεια και την ελευθερία.
Η συλλογή συνδυάζει τα νοσταλγικά 70s μέσα από terracotta χρωματισμούς και Λος Άντζελες αναφορές μαζί με twill υφάσματα, co-ord sets και baseball κολεγιακές που την φέρνουν πιο κοντά στα 90s.

Ήδη πολλοί Έλληνες celebrities επιλέγουν κομμάτια της συλλογής, από τον Λάκη Γαβαλά, τον Κωστή Μαραβέγια, και τον Σωτήρη Κοντιζά μέχρι τον Ορέστη Χαλκιά, τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον Αποστόλη Γκόφα και τον Κωνσταντίνο Δέδε  και μια ματιά στα social media το πιστοποιεί.

kontizas_ledeux

chalkias







maravegias1

Gofas1

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 000 3700.

Βρες τη συλλογή στα: imatio.gr, istante.gr και gustostore.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης