Λευκάδα: Τουρίστρια από την Κίνα έπεσε με «παραπέντε» στη θάλασσα και πνίγηκε

Λευκάδα: Τουρίστρια από την Κίνα έπεσε με «παραπέντε» στη θάλασσα και πνίγηκε

Κολυμβητές στον Άγιο Νικήτα είδαν το «παραπέντε» να πέφτει στην θάλασσα - Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών η γυναίκα κατέληξε

lefkada_parapente
Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές στην Λευκάδα για μία 43 χρονη Κινέζα τουρίστρια, η οποία πνίγηκε, όταν το «παραπέντε» που έκανε, έπεσε στην θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το απόγευμα της Δευτέρας (10/6).

Η άτυχη γυναίκα είχε φτάσει στη Λευκάδα με γκρουπ για διακοπές στο νησί και πήρε μόνη της «παραπέντε» για να πετάξει στις δυτικές ακτές.

Ανοιχτά του Αγίου Νικήτα έντρομοι κολυμβητές είδαν το «παραπέντε» να πέφτει στην θάλασσα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ένα σκάφος που ήταν στην περιοχή και είδε την πτώση, αλλά και ένας κολυμβητής.

Οι ιμάντες την είχαν τραβήξει μέσα στη θάλασσα και μετά από μεγάλη προσπάθεια, η τουρίστρια απεγκλωβίστηκε, την ανέβασαν στην επιφάνεια και την μετέφεραν στην παραλία του Αγίου Νικήτα. Εκεί έγιναν προσπάθειες για την επαναφορά της με ΚΑΡΠΑ, ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια των γιατρών χωρίς αποτέλεσμα.


Κλείσιμο
Φωτογραφία: Λευκαδίτικα Νέα


Ειδήσεις σήμερα:

Πύργος: Νεκρή, μαχαιρωμένη στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί - Ομολόγησε 37χρονος

Ευρωεκλογές 2024 - Politico: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την κάλπη - Συντριβή Μακρόν, ακροδεξιά και Ευρωβουλή

Ευρωεκλογές 2024: Συγκινημένος ο Κύπριος YouTuber Φειδίας που βγήκε ευρωβουλευτής - «Δεν το πιστεύω, αγαπώ σας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης