Σε κρύπτες στο όχημά τους έκρυβαν τριάμισι κιλά χρυσαφικών - Δείτε φωτογραφίες

Σε κρύπτες στο όχημά τους έκρυβαν τριάμισι κιλά χρυσαφικών - Δείτε φωτογραφίες

Οι Αρχές εντόπισαν τα κοσμήματα κατά τον έλεγχο στο όχημα με οδηγό τον 39χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο στην πύλη εισόδου του λιμένα Εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα

rings
Πλήθος χρυσαφικά που βρέθηκαν στα χέρια τους με άγνωστο τρόπο προσπάθησαν να μεταφέρουν στο εξωτερικό για να τα διαθέσουν προς πώληση δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 35 χρόνων, οι οποίοι τα είχαν κρύψει σε μια ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη μέσα στο πολυτελές στέισον βάγκον που επέβαιναν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας του Λιμενικού που έκαναν έλεγχο στο όχημα με οδηγό τον 39χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο στην πύλη εισόδου του λιμένα Εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα, υποπτεύθηκαν ότι κάτι παράνομο έκρυβαν και έκαναν "φύλλο και φτερό" το αυτοκίνητο, ώσπου βρήκαν την κρύπτη που περιείχε χρυσά κοσμήματα συνολικού βάρους τριών κιλών και 610 γραμμαρίων.

rings_2


Κλείσιμο
Οι επιβάτες, που είχαν διασχίσει την Ελλάδα προερχόμενοι από την Τουρκία, δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα αγοράς και τα παραστατικά εισαγωγής κι έτσι οι λιμενικοί κατέσχεσαν τόσο τα κοσμήματα όσο και το όχημά τους. Οι δυο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγάγει Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, που τους απήγγειλε κατηγορίες για υπεξαίρεση και λαθρεμπορία.


rings_3



Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης