ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Αττική: Χώρισε με τον σύντροφό του κι έπειτα τον απειλούσε μέσω διαδικτύου - Συνελήφθη 30χρονος

Αττική: Χώρισε με τον σύντροφό του κι έπειτα τον απειλούσε μέσω διαδικτύου - Συνελήφθη 30χρονος

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά

xeiropedes_arxeio_n
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 30χρονου, για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, σχηματίστηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία του πρώην συντρόφου του 30χρονου, σύμφωνα με την οποία, μετά τον χωρισμό τους, ο κατηγορούμενος προέβαινε σε διαδικτυακές και τηλεφωνικές απειλές σε βάρος του, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε ζωντανές μεταδόσεις σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες προέβαινε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του.

Ακολούθως, κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων 4 γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια και ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 11χρονης: Δίωξη για ανθρωποκτονία και ακόμα τέσσερα αδικήματα στον 37χρονo

Πού είναι κλειστά τα σχολεία μέχρι την Πέμπτη λόγω καύσωνα

Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη: Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης