Θεσσαλονίκη: Αθώοι οι τρεις εργαζόμενοι του χώρου που εμφανίζεται η Πάολα

Θεσσαλονίκη: Αθώοι οι τρεις εργαζόμενοι του χώρου που εμφανίζεται η Πάολα

Οι εργαζόμενοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου - Αιτία οι καταγγελίες των κατοίκων για διατάραξη κοινής ησυχίας

paola__2_
Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τρεις εργαζόμενοι στον υπαίθριο χώρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια Πάολα, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Οι τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρο, συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαφορετικούς χρόνους, καθώς η αστυνομικοί χρειάστηκε να μεταβούν τρεις διαφορετικές φορές στην επιχείρηση μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Το δικαστήριο τους έκρινε αθώους καθώς από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι δεν ήταν υπεύθυνοι ή προσωρινά υπεύθυνοι του χώρου, ο οποίος λειτουργούσε με άδεια παραστάσεων και όχι ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με όσα είπε η συνήγορος υπεράσπισης στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι την επόμενη ημέρα ή ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε ακόμα τρεις συλλήψεις εργαζομένων για διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς υπήρχαν εκ νέου καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής. Για τους συγκεκριμένους ορίστηκε ρητή δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι, στη σφράγιση του υπαίθριου νυχτερινού κέντρου στο οποίο τραγουδάει η Πάολα στην περιοχή του Μύλου, προχώρησαν το πρωί της Τρίτης υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας με την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στο κατάστημα μπήκαν κορδέλες και αναρτήθηκε η έκθεση σφράγισης στις δύο εισόδους της επιχείρησης, με την αιτιολογία ότι το κέντρο διασκέδασης λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Σημειώνεται ότι στο κατάστημα δεν ήταν κανένας υπεύθυνος και οι δημοτικοί αστυνόμοι εισήλθαν περίπου στις 12.00 στον αύλειο χώρο από την είσοδο του πάρκινγκ.

Η σφράγιση του χώρου έγινε ύστερα από δεκάδες καταγγελίες πολιτών για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ προηγήθηκαν συλλήψεις το προηγούμενο διάστημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία - Βίντεο: Η στιγμή που η Βασιλική μπαίνει στο αυτοκίνητο του δολοφόνου

Καύσωνας: Τα μέτρα στον ιδιωτικό τομέα - Πότε απαγορεύεται το delivery, πού υπάρχει η δυνατότητα τηλεργασίας

Guardian: Χιλιάδες παιδιά από την Αφρική έχουν πέσει θύματα άγριας κακοποίησης από διακινητές κοκαΐνης στη δυτική Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης