Κρήτη: Νέες εξελίξεις στη δολοφονία της Jean Harlon - Έχει ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος, λέει ο γιος της

Κρήτη: Νέες εξελίξεις στη δολοφονία της Jean Harlon - Έχει ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος, λέει ο γιος της

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη δολοφονία οι τρεις γιοι του θύματος εξακολουθούν να ζητούν απαντήσεις και εκτιμούν ότι βρίσκονται πιο κοντά σ' αυτές, από ποτέ

jean-harlon-
Πεπεισμένοι ότι αυτή τη φορά η υπόθεση δολοφονίας της 53χρονης Βρετανίδας, Jean Harlon, θα εξιχνιαστεί, είναι οι 3 γιοι της. Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο λιμάνι του Ηρακλείου τον Μάρτιο του 2009, ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε δολοφονία, οι υποψίες είχαν στραφεί σε συγκεκριμένο άνδρα, αλλά δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του. 


Σύμφωνα με τον ιστότοπο Cretalive, o Μάικλ Τζέιμς Πόρτερ, ο μικρότερος γιος της Jean Harlon, αναφέρει ότι υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς προσέλαβαν έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, ο οποίος φέρεται να έχει συνεισφέρει στην έρευνα νέες πληροφορίες και στοιχεία, που η αξιοποίησή τους οδηγεί σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η οικογένεια πιστεύει ότι αυτή τη φορά η υπόθεση θα εξιχνιαστεί, καθώς υποστηρίζεται ότι έχουν ταυτοποιήσει το άτομο που σκότωσε τη μητέρα τους. «Tώρα το παζλ παίρνει μορφή και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά στον ιστότοπο ο γιος της Harlon. «Η φωνή της μαμάς συνεχίζει να ακούγεται - ακόμα περισσότερο τώρα από ποτέ».

Πώς το ημερολόγιο της Jean Harlon κατηύθυνε τις αρχές σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση

Υπενθυμίζεται πως έναν χρόνο πριν, μια καταγραφή στο ημερολόγιο της άτυχης 53χρονης έφερε ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση.

Στο ημερολόγιο της jean Harlon, το οποίο ανακάλυψαν οι γιοι της μετά το θάνατό της, η Jean κατέγραφε τα σχέδιά της να επισκεφθεί φίλη της- αλλά, το προηγούμενο βράδυ, δολοφονήθηκε.

ezgif_com-webp-to-jpg__2_
Η τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιο της Βρετανίδας Jean Hanlon
Κλείσιμο


Όπως είχε γράψει το protothema.gr στο αντίστοιχο δημοσίευμα, ο Μάικλ Πόρτερ δήλωσε: «Η τελευταία της καταχώρηση ήταν πολύ απλή, απλά για την κανονική καθημερινή της ζωή. Αλλά καμία αναφορά σε διαδικτυακές γνωριμίες, ότι έχει γνωρίσει κάποιον ή ότι σχεδιάζει να γνωρίσει κάποιον. Οπότε, αυτό το γεγονός με κάνει να πιστεύω ότι η έξοδός της εκείνο το βράδυ ήταν μια αυθόρμητη απόφαση ή ότι έπεσε πάνω σε κάποιον που γνώριζε».

Ο Μάικλ είπε ότι η απόσταση που διένυσε η Jean είναι ένας επιπλέον δείκτης ότι ο άνδρας που συνάντησε δεν ήταν ξένος. 

Η μητέρα τριών παιδιών είχε μετακομίσει στην Κρήτη από το Dumfries για να ξεκινήσει μια νέα ζωή το 2005.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Η στιγμή που ο Μάικλ Μόσλεϊ καταρρέει, όπως καταγράφηκε σε βίντεο

Καιρός: Οι 5 περιοχές στην Αττική που «ψήθηκαν» σήμερα, πού είχαμε 41άρια στη χώρα - Δείτε χάρτη

Ένοχος ο Χάντερ Μπάιντεν – Είχε δηλώσει ψευδώς ότι δεν ήταν εθισμένος για να αγοράσει όπλο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης