Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη - Κρατούνται πέντε άτομα

Πριν να καταρρεύσει ο 20χρονος στις Καλύβες Αποκορώνου είχε προηγηθεί καβγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για τον θάνατο ενός νεαρού ναυαγοσώστη 20 ετών αλβανικής καταγωγής ο οποίος μετά από έναν διαπληκτισμό, ένιωσε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πριν καταρρεύσει είχε προηγηθεί ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ αυτού και δύο Ελλήνων 24 ετών. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Καλύβες Αποκορώνου με τον νεαρό να αισθάνεται αδιαθεσία μετά το επεισόδιο και, εν τέλει, να καταλήγει.

Αστυνομικές πηγές, μιλώνας στο protothema.gr, ανέφεραν πως, σύμφωνα με αναφορές, στο σημείο που έγινε ο καβγάς βρίσκονταν και τρεις άνδρες από τη Γεωργία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο ακριβής ρόλος τους στα όσα συνέβησαν.

Κατά τις ίδιες πηγές τα πέντε άτομα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία.

«Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τι έκανε το καθένα από τα πέντε άτομα που φέρονται να συμμετείχαν με κάποιον τρόπο στο περιστατικό» σημείωσαν χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr