Αλλοδαπός παραλάμβανε ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου - Τον έπιασαν με δέμα 9,9 κιλών κάνναβης

Εντοπίστηκε και δεύτερο δέμα 6,4 κιλών με παραλήπτη τον ίδιο 33χρονο

Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος παραλάμβανε ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου, προχώρησαν τη Δευτέρα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε από γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην Αθήνα ταχυδρομικό δέμα που περιείχε 9 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το οποίο είχε φτάσει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από την Ισπανία.



Για να παραλάβει το δέμα ο 33χρονος είχε δείξει πλαστό δελτίο ταυτότητας με δική του φωτογραφία αλλά στοιχεία άλλου ατόμου.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει, ασκώντας σωματική βία στους αστυνομικούς, έως ότου ακινητοποιήθηκε.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ εντοπίστηκε και δεύτερο δέμα σε διαφορετικό κατάστημα που περιείχε 6 κιλά και 400 γραμμάρια κάνναβη, το οποίο εισήγαγε ο 33χρονος στη χώρα με τον ίδιο τρόπο.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 17 κιλά και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές και το πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Ο συλληφθείς που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr