Μαγνησία: Πέθανε ο 85χρονος που νοσηλευόταν με κακώσεις – Είχε πέσει λόγω αδυναμίας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας

Η οικογένειά του έχει καταθέσει αγωγή και ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη – Χωρίς νερό για 12η μέρα οι κάτοικοι σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

Κατέληξε τελικά ο 85χρονος από το Στεφανοβίκειο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, μετά από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη όταν λόγω αδυναμίας που αποδίδεται στη γαστρεντερίτιδα, έπεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε.

Ο 85χρονος, όπως αναφέρει ο taxydromos.gr βρισκόταν για ημέρες σε καταστολή και δεν είχε δείξει δείγματα βελτίωσης. Άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

Η οικογένειά του διά του δικηγόρου της είχε καταθέσει αγωγή κατά της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΡΦ για καταβολής αποζημίωσης για ηθική βλάβη.

Χωρίς νερό για 12η μέρα οι κάτοικοι σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

Την ίδια ώρα, οι βρύσες σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο παραμένουν σφραγισμένες για 12η ημέρα, με τους αρμόδιους να αναμένουν αποτελέσματα από τις νέες δειγματοληψίες που έχουν κάνει Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΕΟΔΥ.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα αυτεπάγγελτη προκαταρκτική έρευνα από τον Εισαγγελέα, επίσης σε βάρος του δήμου κατατέθηκε ήδη η πρώτη αγωγή για αποζημίωση από την οικογένεια ασθενούς, ενώ και άλλοι δημότες προσανατολίζονται να κάνουν το ίδιο, αφού διέτρεξαν σοβαρό κίνδυνο οι ίδιοι και τα παιδιά τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντo από τη δράση Αλβανού ληστή που απειλούσε με μαχαίρι υπαλλήλους και «άδειαζε» καταστήματα

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από Κωνσταντινόπουλο - Να γίνουν εκλογές αρχηγού από τη βάση μέχρι το τέλος του 2024

Ο 37χρονος είχε σχεδιάσει τον βιασμό της 11χρονης - Πώς περιέγραψε τη δολοφονία όταν εκείνη αντιστάθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr