Κρήτη: Δύο άτομα κρατούνται για τον καβγά μετά τον οποίο έπεσε νεκρός ο 20χρονος ναυαγοσώστης

Πρόκειται για δύο 24χρονους Έλληνες - Αφέθηκαν ελεύθεροι ο Ρουμάνος, ο Βούλγαρος και ο Γεωργιανός που είχαν προσαχθεί τις πρώτες ώρες μετά τον καβγά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τις συνθήκες κατω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Αλβανός ναυαγοσώστης μετά από καβγά που σημειώθηκε στις Καλύβες Αποκορώνου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί και κρατηθεί τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό, πλέον υπό κράτηση παραμένουν δύο Έλληνες 24 ετών.

Το θύμα


Αντίθετα οι τρεις άνδρες από Γεωργία, Βουλγαρία και Ρουμανία που προσήχθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάποια εμπλοκή τους με τον μοιραίο καβγά.

Ο καβγάς στήθηκε στην Πλατεία των Καλύβων. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Φωτογραφίες από το σημείο που έγινε ο καβγάς


Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όμως παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να ανακτήσει τις αισθήσεις του και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Έλληνες για την ώρα κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία.

Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr